Kezdőoldal » Tudományok » Társadalomtudományok és bölcsészet » Pszichológusok! Mit jelent ez?

Pszichológusok! Mit jelent ez?

Figyelt kérdés
Na, szóval a pszichiáterem, azt kérte, hogy rajzoljak egy esőben álló embert. Én rajzoltam egyet középre, miközben erősen esett az eső. Esernyője nem volt és elfutott az eső alól.

2021. máj. 17. 19:58
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
41%
Azt, hogy nem akarsz együttmüködni. (Meg hoyg ostoba vagy - de ezt nem mondta volna neked, csak gondolta volna!)
2021. máj. 17. 22:27
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

A pszichologiai teszteket - legyen az kerdoiv, rajzolos, Rorschach vagy bármilyen - CSAKIS kontexussal egyutt ertelmezhetjuk! Tehat egy szakmailag megfelelő szemelyisegfelmero folyamatban a te elbeszeleseden, elmenyeiden van a hangsuly. A tesztek csak segitenek ertelmezni, alatamasztani, bővíteni, megerteni amit elmondasz. Arrol nem is beszélve hogy nagyon erősen befolyásolja oket a jelenlegi allapotod, motivaciod az egyuttmukodesre stb.

Tehat kontextus nelkul egy rajzbol maximum nehany általános tendenciara lehet következtetni, az pedig a tippmix szintjen van hogy rad eppen ezekbol mi igaz, igy kompetens szakember NEM fog egy rajz alapjan szemelyisegprofilt csinalni rolad.

Ha meg kerdesed van vele beszeld meg, o dolgozik veled, nem mi..

2021. máj. 19. 10:02
 13/14 anonim ***** válasza:

Meg is kérdezhette volna rajzoltatás helyett.

Komolyra véve a rajzból jobban ki lehet profilozni.

2021. máj. 19. 13:46
 14/14 anonim ***** válasza:
Tőlem kérték, hogy rajzoljak valamit. Egy dobozt rajzoltam, mert az még megy valahogy. Elképesztő dolgokat hoztak ki belőle. (a "nincs rajta ember", "nincs rajta ház", "nincs rajta fa" állítások alapján), pedig csak nem tudok rajzolni.
2021. júl. 21. 17:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!