LeonScottKennedy kérdése:
Hogyan készítettek bort a középkorban?
Figyelt kérdés
2021. ápr. 26. 02:13
1/9 anonim válasza:
Kipréselték a szőlőt, beleöntötték a hordóba, és megvárták amíg megerjed.
4/9 A kérdező kommentje:
Hmm. Ok.
2021. ápr. 26. 08:16
6/9 anonim válasza:
"Kb. úgy, ahogy most."
Valójában a megtermelt bor 90%-át már reduktív eljárással készítik rozsdamentes acéltartályokban, oxigéntől elzárva és hűtve, amivel a gyümölcs aromáját sokkal jobban megtudják tartani.
7/9 anonim válasza:
#6, Igaz, de én a hagyományos "falusi" módszerre gondoltam. A technika alapvetően nem változott az utóbbi sok száz év alatt. (A szőlőfajták változása egy másik történet.)
8/9 anonim válasza:
Megtaposták az asszonyok, majd egy hordóban erjesztették. Ezért voltak a borok lábszagúak. Ezér van évszázadok óta a hímek génjeiben a lábfetisizmus
9/9 anonim válasza:
#8 Darálták, préselték Taposásnak csak a káposztánál van értelme. De azelőtt is lábat mostak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!