Kezdőoldal » Tudományok » Társadalomtudományok és bölcsészet » Ha meglehet tanulni az emberi...

Gallits Gábor CsabaPalple kérdése:

Ha meglehet tanulni az emberi rasszjegyekhez,akkor hol érdemes igazán elkezdeni?

Figyelt kérdés
Én anyai részről Büszke Kun-Magyar-Zsidó,apai részről Büszke Magyar-Cigány származású személy vagyok és ez is az egyike annak a sok dolognak,ami engem nagyon érdekel régóta és mindig Őszinte vagyok.

2021. ápr. 20. 12:33
 1/9 anonim ***** válasza:
70%
Hogy mi?
2021. ápr. 20. 12:45
 2/9 anonim ***** válasza:
Na, szóval mi a kérdés?
2021. ápr. 20. 16:05
 3/9 A kérdező kommentje:
A kérdésem arra vonatkozik,hogy hol lehet megtanulni az emberek származására utaló személyi jeleket és ezeknek a felismerését.
2021. ápr. 20. 22:20
 4/9 anonim ***** válasza:
Hát, megfigyeled őket.
2021. ápr. 21. 06:30
 5/9 A kérdező kommentje:
Esküszöm Kedves válaszoló,ha elég lenne a sima megfigyelés,akkor nem kérdeztem volna meg itt,hiszen szerintem ha Te látnák engem nem biztos, hogy megtudnád rólam mondani, hogy a magyar mellett kun,zsidó és cigány vér is folyik bennem.
2021. ápr. 21. 15:48
 6/9 anonim ***** válasza:

Általában külső jelekről beszélünk. Ezek egy része jól látható, más részük nem.

Jól látható például a bőrszín, a hajszín, a testmagasság, az ajkak mérete, stb.

Keveredésnél már nagy kérdés, hogy ezekből mennyi jelenik meg az utódokban. Nem ritka, hogy egy fehér-fekete vegyes házasságban az egyik gyerek barna bőrű lesz, a másik fehér.

Ugyanígy léteznek természetes szőke cigányok is, ha azt a hajszínt örökölték a felmenőiktől.

2021. ápr. 22. 14:22
 7/9 anonim ***** válasza:
Akkor, amit keresel, az nem létezik.
2021. ápr. 22. 19:27
 8/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat, egyébként úgy tudom,hogy amit ebben a kérdéskörben keresek létezik,csak sajnos azokat a személyeket,akik jobban tudn
2021. ápr. 23. 09:58
 9/9 A kérdező kommentje:
Akik jobban tudnának segíteni ebben nem kereshetem meg,mivel elfoglalt sokat dolgozó személyek.
2021. ápr. 23. 10:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!