Anglisztika szakon végzett embernek milyen jövőbeli munkái lehetnek? Illetve aki andragógia szakon végzett, neki milyen munkalehetőségei vannak? Szóval anglisztika és andragógia szakra adott válaszok egyaránt érdekelnek.
Figyelt kérdés
Tanár/tolmács/fordítón kívül.
És pl. ahhoz hogy tolmács legyek mit kell csinálni egyetem után?
"mehetsz a mekibe" jellegű válaszokra pedig nem vagyok kíváncsi. :)
Illetve van itt valaki, akivel tudnék egy kicsit beszélni a továbbtanulásról komolyabban?
2021. márc. 25. 17:20
2/5 anonim válasza:
Én nem ezekre a szakokra járok, de a továbbtanulásról engem is kérdezhetsz, ha szeretnél.
3/5 anonim válasza:
Generál irodai munkákhoz jó, ahova nem kell szaktudás, de elvárják a felsőfokú végzettséget.
4/5 anonim válasza:
Szia! Én is nyelvszakos vagyok, úgyhogy nyugodtan kérdezhetsz bármiről:) Egyébként mehetsz SSC-be, kultúrintézményekbe, lehetsz kutató, nyelvész, műfordító, fordító-tolmács, etc. A tolmács fordító irányhoz szükséges egy mesterképzést elvégezned (nekem is ez a cél).
5/5 anonim válasza:
Én anglisztika alapképzésen, fordító és tolmács (azon belül is fordító) mesteren végeztem. Alapképzés után sokan ezt a fordító utat választották, bár pontosan nem tudom, mennyien, mert én máshol csináltam a fordítót. Egyébként az előző nagyjából jól leírta, néhányan maradtak kutatni, doktorit csinálni, sokan vannak multiknál, ahol csak az a lényeg, hogy jól beszélj egy nyelvet és legyen felsőfokú végzettséged. Nekem is írhatsz, ha van a továbbtanulással, vagy valamelyik szakkal kapcsolatos kérdésed! :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!