Kezdőoldal » Tudományok » Társadalomtudományok és bölcsészet » Egy férfi milyen módon érezhet...

Egy férfi milyen módon érezheti a blackpill nyomását magán?

Figyelt kérdés

Nem csak párválasztás tekintetében.

Hasonlítható ez a darwini szelekcióhoz?

ma 16:17
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Ha megmondod, mi az a blackpill (a te saját megfogalmazásodra vok kíváncsi), akkor adok egyértelmű, hasznos és pontos választ neked a kérdésedre.

Figyelek.

ma 16:37
 2/7 A kérdező kommentje:

1

A blackpill az maga a valóság amellyel sokan ( a többség) nem tud megbirkózni ezért egy mesét költ köré, hogy jobban tudja magát érezni, ne legyen bűntudata és ne érezze magát egy szívtelen, felszínes vadállatnak.

ma 16:41
 3/7 anonim válasza:
11%
Megküzdöttem/küzdök vele. Még persze tart a folyamat. Intenzívebben 1 éve tart, az elmúlt időszak külvilági történései szinte teljesen kiestek (pl. EU parlamenti választás során néztem utána, egyáltalán ki az a Magyar Péter), nehéz volt, pánikrohamokkal tarkítva. Nehéz, nem mindenki képes átvergődni ezen, nekem is volt pia bőven. De hiszem hogy át kell esni ezen a későbbi lelki béke érdekében.
ma 16:46
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Oké, köszi.

Tehát az alapján amit írtál, így hangzik a kérdésed:

"Egy férfi milyen módon érezheti a valóság nyomását magán? Nem csak párválasztás tekintetében. Hasonlítható ez a darwini szelekcióhoz?"

ma 16:52
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Megjött a napi incel - azt hittem, már végleg kitiltották a hülyeségeivel.
ma 17:48
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
A blackpill az a széntabletta?
ma 17:54
 7/7 Mojjo ***** válasza:
100%

@5: Most miért, ilyenkor az ember rájön, hogy az elektrontagadó, a rázkódó bolygós laposföldes, zoltánkvantumfizikus, meg a többi elmeroggyant valójában még egész értelmes, csak a viszonyítási alapot választottuk meg rosszul.

Mondjuk azt én sem gondoltam volna, hogy szegény napiincen teljes mértékben képtelen még a saját agymenését is akár csak körülbelül megfogalmazni. De hát inceleknél nincs padló, mindig van lejjebb.

ma 19:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!