Kezdőoldal » Tudományok » Társadalomtudományok és bölcsészet » Az hogy lehet, hogy a Biblia...

Az hogy lehet, hogy a Biblia elítéli a homoszexualitást és utálatot propagál a melegekre, de ugyanakkor nem tartja rossz embereknek őket?

Figyelt kérdés
A világtörténelem kezdete óta a népesség bizonyos százaléka homoszexuális. Az ókorban is írtak a krónikások lányos hangú férfiakról, azok se voltak bűnösnek kikiáltva. Mi a célja a világban a homoszexualitás jelenségének? Mi váltja ki hogy valaki az legyen? Ha Isten alkotta a világot, miért alkotott bele ilyen dolgot? Mi értelme van annak, hogy utálatosnak mondasson embereket akik nem is annyira rosszak?

2021. márc. 11. 11:38
1 2 3
 11/25 Arthur Bergmann válasza:
7%

Az igaz, hogy a homoszexualitást, még semmi nem támasztotta alá, hogy létezik. Azt viszont igen, hogy 3 éves gyereket is képesek vagy újszülóttet annak titulálni. Ok nélkül is. De ennyire ne mennyünk nyugatra. Nézzük meg mi van Budapesten. Ott, ahol több a balos politikai gondolkodásúak száma, arányban is nagyobb. Általában azok szülei is balos politikai beállítottságúak voltak. Mégegyszer, eddig senki nem bizonyította be, hogy ez természetes módon létezne.

Az viszont, nagyobb baj, hogy 13 előtti, még nemi érés szexuális érzések nélküli gyeemekeket is mondtak annak. Ez bizonyítja a falshságát az egésznek. De, a rosszulkezelését egész biztosan. Egy olyan dolognak, ami egyenlőre fikció.

2021. márc. 11. 15:00
 12/25 Arthur Bergmann válasza:
7%
Mély elnézésüket kérem. A,, azok szüpei is balos beállítottságúak voltak" után az akart jönni, hogy : és ott a homoszexuálisak aránya is nagyobb. Visszatérve a kérdésre, és így jött volna az ami, ezután van.
2021. márc. 11. 15:08
 13/25 anonim válasza:
35%
Azt hittem az ilyen Arthur féle emberek kihaltak a 20. században
2021. márc. 11. 16:31
 14/25 anonim ***** válasza:
60%

eltévedt bárányoknak tartja őket ,

és hátha megjavulnak.

2021. márc. 11. 23:16
 15/25 Wadmalac ***** válasza:
77%

"az ÉN igazságomnak nem szegülhettek ellen! "

Öööö, továbbra is kételkedem.

A tízparacsolat közt szerepelt, hogy ne kívánd felebarátod feleségét. De az nem, hogy a felebarátodat se. :D

2021. márc. 12. 08:06
 16/25 anonim ***** válasza:
0%
Az ilyen Arthur félék miattvvan még világ
2021. márc. 12. 14:24
 17/25 anonim válasza:
69%
Ajaj de megy a b*zizás, bezzeg ha a pedofil papok jönnek szóba megy a hallgatás... (És igen, nem minden pap pedofil de nagy részük tudják egymásról még sem tesznek semmit se ellene :)
2021. márc. 12. 23:28
 18/25 anonim válasza:
45%

Hasonló jutott eszembe mint 17esnek. Mikor lesz egyszer nagy tiltakozás és fellépés a rendszeres molesztáló papok ellen?

Habár az én szüleim katolikusak, szerencsére én már kikupálódtam belőle, és a jővőben a gyerekeimet megkímélem ezektől.

És hogy miért nem vagyok már keresztény? Pont az ilyen képmutató, egymást bujtató drogos szexorgiázó pedók miatt...

2021. márc. 12. 23:44
 19/25 anonim ***** válasza:
24%
Az azért jó mert, én ateista vagyok. De elítélem ezt a büdös, gyilkos "szivárvány" felhőt.
2021. márc. 13. 01:07
 20/25 anonim válasza:

18as vagyok

Ja én nem pont rád, 19re gondoltam; hogy a szivárvány témáról mit gondolsz az a te saját dolgod, elfogadom a véleményed.

Nekem azzal van bajom, hogy egy másik szerintem sokkal súlyosabb problémára senki sem reagál. Elnézzük csendben az egyház gusztustalan viselkedését. Egyre több botrány derül ki itthon, és külföldön, főleg Lengyelországba. Ennek ellenére papok politizálnak és szólnak bele a mindennapi életünkbe.

2021. márc. 13. 11:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!