Az hogy lehet, hogy a Biblia elítéli a homoszexualitást és utálatot propagál a melegekre, de ugyanakkor nem tartja rossz embereknek őket?
Jézus nem beszélt a buzzik ellen, a többiek meg nem érdekelnek.
Kereszténynek lenni annyi, mint Krisztust követni, szóval nállam a homokosság teljesen belefér.
A szavazós válaszok egyikét sem tartom passzentosnak.
A biblia, a kereszténység azért ítéli el a homoszexualitást, mert
- Alapvetően a szexet csakis a gyermeknemzés érdekében tartja megengedhetőnek, a l'art pour l'art szexet, egyáltalán a haladó lét élvezeteit elítélendőnek minősíti;
- Az adott korszellem és mentalitás, vallási vezetői érdekek alapján ezt foglalták isteni útmutatásnak mutatott törvény-köntösbe.
Ha a római birodalom szellemiségében született volna a Biblia, akkor lehetne nővel, férfivel, gyerekkel, állattal, krumplival, akármivel szexelni, csak az élvezetért is.
Nem kizárt, hogy sok passzus pont azért olyan, amilyen, hogy pont az ellenkezője legyen, mint ami anno a római birodalomban volt divat.
(ugyebár ez a rész még erősen ószövetségi és jórészt zsidó eredetű, szóval a római birodalom, mint "mumus" erősen befolyásolta).
Mert a homoszexualitás természetellenes és semmi nem bizonyította eddig, hogy létezik. Az, hogy egyesek propagálják nem válasz. Egy kutatás sem bizonyította.
Ateista vagyok. Olvastam a bibliából, tehát ateistaként olyat tettem, mint a legtöbb keresztény nem.
"Mert a homoszexualitás természetellenes"
Gondolom ezért van kismillió példája az állatvilágban is ugye?
Vagy mit nevezel te természet-ellenesnek? Mégiscsak azt, amit a Biblia? :D
"és semmi nem bizonyította eddig, hogy létezik."
?
WUT?
A melegek szerinted kitalált asztrállények vagy mi?
:D
Állatvilág.... 1 nem vagyunk állatok, 2 ami nagyban az kicsiben is megjelenik. Avagy mindenhol. Ez többször is be lett bizonyítva. Nézz utána.
Asztrál lény? Ennyi eszed sincs? Sose mondtam ilyet. Olyat, viszont most mondok hogyazért mert egyesek propagálják,még nem lesz igaz. Hasonlít az előző kijelentésemre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!