Láttál már hullócsillagokat az este? =) )
Figyelt kérdés
2010. aug. 12. 22:52
11/35 anonim válasza:
Én még egyet sem láttam, de mivel tetőtérben van a szobám, kihuztam a függönyt,és az ágyamból nézem mert lenne kivánságom.:)
12/35 A kérdező kommentje:
Itt még tiszta az égbolt. :))
2010. aug. 12. 23:19
15/35 anonim válasza:
Ultem kint vagy 20 percet, elzartam mindent a szemem elol, csak az egbolt kozepere koncentraltam es megerte, olyan 5-10 perc utan nagyon sok aprot lehet latni nagy magassagokban. Ja amugy nagyobb is volt egy par.
16/35 anonim válasza:
Én egy kicsit meg egy szép nagy fényeset
17/35 anonim válasza:
én kb másfél órát feküdtem kinn tesóimmal, és több, mint 30at láttam!!! nem hazudok, tényleg:) persze sok volt köztük a kicsi, de volt egy nagyon nagy, a legszebb, amit eddig láttam :)
18/35 anonim válasza:
én is 9 óta kinn ültem az udvaron,már a nyakam teljesen kivan,nemrég jöttem be,és mivel falun lakok,és jóidő is van,szép tisztán lehetett látni mindent...énis 20-30at láttam,igaz meg is szenvedte a nyakam:D
19/35 anonim válasza:
23:19 vagyok (az első). Én azóta egyet láttam, de most már nagyon felhős lett az ég.
20/35 anonim válasza:
Én kinéztem az ablakon, de alig láttam pár csillagot -.-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!