Ez a fajta "tipikus zsidó külső" honnan származik?
Figyelt kérdés
Ez a magas keskeny fejforma, fekete göndör haj.
Ez honnan ered, vagy mi az oka, ennek a "hasonlóságnak" sok zsidó származású embernél?
2020. dec. 12. 10:24
1/10 anonim válasza:
Nem tudom de az biztos hogy ezek nem izraeli zsidók. Azok úgy néznek ki mint az arabok
3/10 A kérdező kommentje:
Ráhibáztál mert Sacha Baron Cohen alias Borat is köztök van, de egyébként Sol Alexander Rosenberg
Adam Sandler
David Andrew Burd
2020. dec. 12. 11:39
4/10 anonim válasza:
Ortodox zsidó környéken lakom.
Ha nem hordanának tipikus ruhákat, pont ugyanúgy néznének ki, mint bárki...max annyi, hogy nem nagyon láttam szőkét, világos hajút.
5/10 anonim válasza:
A "tipikus zsidóktól". Pont úgy, ahogy a germán, spanyol, szláv vagy normann külső, netán a magyar.
6/10 anonim válasza:
A középkorban találták ki:
7/10 anonim válasza:
Négyes, meglehet ismerni őket sapka nélkül csak nem jó a szemed hozzá :)
8/10 anonim válasza:
Utolsó, marhaság.
Lásd a belinkelt cikket...
9/10 A kérdező kommentje:
A képen linkelt emberek közül szerintem egyiknek sincs kifejezetten nagy orra. Még is felismerhetőek rajtuk az a "tipikus zsidó" vonások.
2021. márc. 19. 12:30
10/10 anonim válasza:
Mitől lenne marhaság? Jön szembe az utcán, megmondom, hogy ha az. Egyszerűen olyan arcvonásaik vannak. Sokszor a hang is árulkodó, lásd például az LMP egyik politikusa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!