Kezdőoldal » Tudományok » Társadalomtudományok és bölcsészet » Aki tudásra vágyik az nem...

Aki tudásra vágyik az nem kapja meg, aki meg nem az nem használja ki. Hogy van ez?

Figyelt kérdés

Biztos sokan vannak olyanok akikel a szülei kiskorukban nem foglalkoztak sokat így sni s lett meg nem kapta meg azt a fejlődést,tudást amit kellet volna. A későbbiekben viszont fontos neki,hogy okos legyen,diplomázon és minné többet akar tudni annak ellenére,hogy kicsi az iq-ja.

Velem is ez van sajnos.

És vannak olyanok akik magam iq val születtek és nem tesznek semmit, nem is tartják magukat annak vagy egyszerűen nem használják ki és lusták.

Túl igazságtalan az élet.

Valaki megtudja ezt magyarázni?

2020. febr. 2. 13:06
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Igen, igazságtalan az élet.

Most, hogy ezt leszögeztük, talán léphetünk is tovább.

Ha tanulni, fejlődni akarsz, itt van mindjárt az internet, termérdek lehetőséggel szinte bármilyen témában. Én is nap mint nap fejlesztem magam rajta, és állítom, az elmúlt másfél évben tanultam már annyit, mint a felsőoktatásban négy év alatt.

Minden csak akarat és kitartás kérdése.

Az IQ pedig fejleszthető!

2020. febr. 8. 21:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!