Kezdőoldal » Tudományok » Társadalomtudományok és bölcsészet » Van-e olyan dolog a világon...

Van-e olyan dolog a világon ami örökké tart?

Figyelt kérdés
2010. júl. 18. 22:09
1 2 3 4 5
 41/47 anonim ***** válasza:

Mi az, hogy örökké? Van az "örökké"nek értelme az ember halála után?

Szerintem egyébként a lét örök, mert valami valamilyen formában mindig van.

2010. júl. 26. 15:48
 42/47 anonim ***** válasza:

Régebben rájöttek h minden egyes anyagot egy kis részecskéből épül fel Rájöttem, hogy ez a molekula. Később rájöttek, hogy ennek is vannak elemei. Proton, elektron, neutron. Nemrég jöttek rá, hogy ezeknek is van bontása, a szimpla energia. Ez az energia mindenhol ott van, abből áll minden. A fától kezdve a levegőn át, a fényig, gondolatig minden. Ez bizony örök, az energia megmaradás törvénye szerint. Tehát ha a galaxis ha szét is menne, az enerrgia, amiből állt, megmaradna.

Válasz a kérdésedre: az egyetemes energia.

2010. aug. 4. 14:04
 43/47 anonim ***** válasza:

előző vagyok. elnézést a helyesrási hibákért.

*rájöttek

2010. aug. 4. 14:05
 44/47 anonim ***** válasza:

előzőnek:

tévedsz. a világegyetem keletkezésekor az anyag és az energia nem váltak még szét, egyik sem létezett külön, tehát egyik sem örök.

volt egy olyan pont, amikor ezek (az anyag és az energia) szétváltak - akkortól van csak külön energia. ez tudományos tény.

2010. aug. 5. 22:41
 45/47 anonim ***** válasza:
A változás
2010. dec. 6. 17:11
 46/47 anonim válasza:

Természetesen

a Facebook és az emberi hülyeség.

2012. jan. 12. 16:54
 47/47 anonim ***** válasza:

16:54!

emberi hülyeség. nagyon jó! :)

2012. jan. 13. 23:16
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!