Kezdőoldal » Tudományok » Helyesírás » Milyen ember lehetek az...

Milyen ember lehetek az írásom alapján?

Figyelt kérdés

Érdekelne, ha valaki ért a grafológiához mit gondol róla. [Mellesleg fogalmam sincs milyen témában kéne ezt feltenni.]

[link]

2010. jún. 22. 01:14
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
100%
Én annyit tudok,hogy ha a T-betűnél a középtől magasabban van az áthúzás,akkor nagyobb önbizalom,ha alacsonyabban,önbizalomhiány jellemez.Illetve a lefelé hurkok(g,j)nagysága és cirkalmassága a szexuális fantáziával köthető össze.Nekem a legnagyobb bajom,hogy nem tudom elolvasni.Mi eszik a tenyeredből???
2010. jún. 22. 13:51
 12/26 anonim ***** válasza:
Elővettem a fantáziámat.Farkas lesz:)
2010. jún. 22. 13:52
 13/26 szmnt ***** válasza:
else tudom olvasni
2010. jún. 22. 15:56
 14/26 A kérdező kommentje:

Pedig ez még az olvasható írásom.

Írás alapján hogy lehet megállapítani valakinek az intelligenciáját?

A "szöveg" valóban ugyanaz a mondat, de az első a szöveg elejéről van. Tudom, hogy egy összefüggő szöveg kéne hozzá, de mégis ez alapján érdekelne.

2010. jún. 22. 16:16
 15/26 anonim ***** válasza:

Egyáltalán nem alacsony intelligenciájú, sőt! Nagyon is kreatív, ez a betűkötésekből látszik. Lényeglátó, nem veszel el a részletekben. Gyors gondolkodású, gyors vagy. Van szellemi érdeklődésed, nagyok a felsőzónás oválok. (l)Két lábbal állsz a földön, nagyok a középzónás ováljaid (o, a)is. Pillanatnyilag nincs partnered vagy nem megfelelő a testi kapcsolatotok. (Nincsenek bezárva a g hurkok, a két vonal találkozása jelentené a kielégülést, a bezárt hurok ennek mértékét.) Valóban kissé hullámzó hangulatú, de ezt én a feltételezett fiatalságodnak tudom be. Van önbizalmad, elég nagy a betűméret (bár itt nincs mihez viszonyítani.)Nem nagyon adod ki magadat másoknak (bezárt oválok), de van igényed a kötődésre (összetapadt betűk)

De ez az egymondatos minta nagyon kevés, szinte nincs például n és m, ami fontos információt hordozna a nyitottságodról.

készítette: "Valaki, aki autodidakta módon megtanult ezt-azt a grafológiáról"

2010. jún. 22. 22:23
 16/26 anonim válasza:
én meg annyit tudok h a p a nőiesség ,minnél több ilyen kis hurok van rajta annál nőiesebb vagy, a j meg a pénz betűje az alja amennyire "be van zárva" annál takarékosabb vagy, és ha minnél jobban ki van nyitva akkor annál jobban szórod a pénzt .. :)
2010. jún. 23. 23:37
 17/26 anonim válasza:
Grafológiát hobbi szinten űzöm (ELO-nál elvégeztem a grafo szakasszisztensit, csak nem vizsgáztam). Ha érdekel egy konkrét elemzés, küldj nekem egy privit. A következő adatokra van szükségem: kor, végzettség, betöltött munkakör, kezesség (jobb vagy balkezes), szemüveg(van e), rendszeres gyógyszerszedés (ha van), írás keletkezésének körülményei (pl. lámpafénynél asztalnál) és valóban szükséges egy A/4-es oldalnyi szöveg.
2010. jún. 24. 15:31
 18/26 anonim válasza:
előző vagyok: ja és hogy nő e vagy férfi vagy.
2010. jún. 24. 15:32
 19/26 anonim válasza:
És még valami(szintén előző): ha lehet saját kútfődből szerzett szöveg legyen és ne másolt meg diktált szöveg.
2010. jún. 24. 15:33
 20/26 anonim ***** válasza:
Szia utolsó! Ingyen vállalod? Talán én is küldhetnék neked egy oldalt? Bár nem látom, hogy tudnék neked privát üzenetet küldeni.
2010. júl. 7. 18:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!