Milyen ember lehetek az írásom alapján?
Érdekelne, ha valaki ért a grafológiához mit gondol róla. [Mellesleg fogalmam sincs milyen témában kéne ezt feltenni.]
Pedig ez még az olvasható írásom.
Írás alapján hogy lehet megállapítani valakinek az intelligenciáját?
A "szöveg" valóban ugyanaz a mondat, de az első a szöveg elejéről van. Tudom, hogy egy összefüggő szöveg kéne hozzá, de mégis ez alapján érdekelne.
Egyáltalán nem alacsony intelligenciájú, sőt! Nagyon is kreatív, ez a betűkötésekből látszik. Lényeglátó, nem veszel el a részletekben. Gyors gondolkodású, gyors vagy. Van szellemi érdeklődésed, nagyok a felsőzónás oválok. (l)Két lábbal állsz a földön, nagyok a középzónás ováljaid (o, a)is. Pillanatnyilag nincs partnered vagy nem megfelelő a testi kapcsolatotok. (Nincsenek bezárva a g hurkok, a két vonal találkozása jelentené a kielégülést, a bezárt hurok ennek mértékét.) Valóban kissé hullámzó hangulatú, de ezt én a feltételezett fiatalságodnak tudom be. Van önbizalmad, elég nagy a betűméret (bár itt nincs mihez viszonyítani.)Nem nagyon adod ki magadat másoknak (bezárt oválok), de van igényed a kötődésre (összetapadt betűk)
De ez az egymondatos minta nagyon kevés, szinte nincs például n és m, ami fontos információt hordozna a nyitottságodról.
készítette: "Valaki, aki autodidakta módon megtanult ezt-azt a grafológiáról"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!