Hogyan lehetek egy általánosan sportos, edzett ember?
Ha jó az étrended,akkor hogyan lenne már izomvesztés az állóképességi edzés miatt?
Egyébként meg jól látod.
Fontos az állóképesség és a funkcionális erő és nem zárja ki azt,hogy valaki iszonyat nagy izomállat is legyen mellette.
Ez a része az étrenden múlik.
Állóképességre a legjobbak-
küzdősport
kocogás
ugrókötél
kettlebell
Szerintem kezdj el ökölvívó edzésre járni,meg kocogni kezdésnek.
fel kéne nőni, b+.
egy év edzés lópikula. csinálj valami normális sportot, pl bírkózás...
ha erős akarsz lenni akkor kezdj el mást is sportolni
én őgy vagyok vele hogy a knditeremben töltött órák csak kiegészítések lehetnek a valódi sportokhoz aki ne msportol mást vagy nem végez kemény rohadt kemény fizikai munkát pl erdei munka. az nem lessz abszolút erős csak limitereje lessz
és az állóképesség érdekében kicsit fuss sprintelj sokat árnyékbokszolj gyakorolj mozgásokat pl küzdősportok birkózz a haverokkal
tornászatot gyakorollj hajlíts soakt amíg nem megy az angol spárga
tököm tudja de ne csak kondizz
am szok jhozzá a nagyobb abszolút erő érdekében a nagyobb izomtömeget mozgató gyakorlatokra elemelés guggolás láblökéses nyomás felvétel beülés nélkül és 7x2-es fekvenyomások is jók az erő növelése érdekében
én egyszerre erőemeltem és birkóztam tornásztam és break táncoltam 17 évesen. fogad meg a tanácsomat hidd el megéri.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!