Milyen ember lehetek az írásom alapján?
Figyelt kérdés
Érdekelne, ha valaki ért a grafológiához mit gondol róla. [Mellesleg fogalmam sincs milyen témában kéne ezt feltenni.]
2010. jún. 22. 01:14
1/26 anonim válasza:
Határozatlan, labilis.
Hol felfelé, hol lefelé mennek a sorok.
2/26 anonim válasza:
Az elemzéshez azt hiszem, egy teljes A/4es oldalnyi szöveg kell, mert pár sorban 'befolyásolhatod' az írásképedet. Bár nem értek hozzá, de így hallottam.
Egyébként képzett grafológusok pénzért csinálnak ilyen elemzéseket, úh. nem valószínű, hogy itt bárki szakszerű választ ad majd neked (max. olyanok, akik egyéni passzióból autodidakta módon 'megtanultak' ezt- azt a grafológiáról).
3/26 anonim válasza:
basszus én meg azt hittem hogy én írok csunyán
4/26 anonim válasza:
Határozatlan, enyhén pesszimista, alacsony intelligenciájú.
6/26 anonim válasza:
Szerencsétlen dolog egy embert az írása alapján minősíteni
7/26 anonim válasza:
Nagyvonalu.pesszimista,tulzásokba esel.Könnyen ugrasz a dolgoknak,nem sok kitartással,önbizalom 5-ös ,de nem inteligens.Külsödre sokat adsz.Fiatal.
9/26 anonim válasza:
Az a baj, hogy egy korrekt elemzéshez fél-egy oldalnyi, összefüggő, fejből írt szöveg kell. Ez ugyanaz a mondat ismételgetve, ráadásul látszik, hogy egy részlet a közepéből. A grafológiában számít az is, hogy milyen módon kezdődik az írás (van, akinek az első pár sora kusza, aztán "belejön"), meg az is, hogy mennyire nyomta a papírra a tollat (ez ilyen rossz minőségű scan-en/fénymásolatban értelemszerűen nem látszik), számít hogy jobb- vagy balkezes, szemüveges-e, meg egy millió egyéb dolog.
10/26 anonim válasza:
trehány, aki le se szarja a másikat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!