Kezdőoldal » Tudományok » Helyesírás » Miért zavarja az embereket...

Miért zavarja az embereket ennyire a helyesírás? A kérdést sem tudom megfogalmazni rendesen

Figyelt kérdés
szóval 2 kérdést is tettem ki de mindkettőt törölték...szerintem a helyesírás mijat mert más nem volt bene...de én diszgráfiás vagyok azért nem megy? sokszor úgy érzem kiközösítenek az emberek miata,nema kérdésemre hanem a helyesírásomra válaszolnak és ez ropant idegesít.miért vagytok ijenek?
2017. máj. 30. 17:02
1 2 3
 11/22 Wadmalac ***** válasza:
100%

Tudod, ha megnézel egy ebédlőasztalt valakinek a kajálása után, és a leves fele az asztalon, ételmaradékok borítják az asztalt, földet, zsíros-maszatos szalvéta az asztalra ragasztva, a desszert krémje az asztalon szétmaszálva tenyér formában, akkor a legtöbb ember arra gondol, ki volt ez a trehány disznó, nem a szklerózis multiplex ugrik be.

A csúnya helyesírás szintén ilyen hátrahagyott nyom.

2017. máj. 31. 08:38
 12/22 A kérdező kommentje:
na latod utolso eza en bajom a vilagal.elitelni mindig is konyeb volt mint megerteni.az emberek elob ugatnak aztan teszik fel a kerdeseket.
2017. máj. 31. 08:57
 13/22 Wadmalac ***** válasza:
100%

"na latod utolso eza en bajom a vilagal.elitelni mindig is konyeb volt mint megerteni.az emberek elob ugatnak aztan teszik fel a kerdeseket."

Kicsit gondolj bele a példámba, te is ugyanígy tennél.

2017. máj. 31. 09:17
 14/22 A kérdező kommentje:
na ez meg a masik wadmalac :D nem is ismersz azt megmondod en h tenek? ehez h josz de ugy frankon? :D
2017. máj. 31. 09:26
 15/22 anonim ***** válasza:
100%

Tehát kérdező, te elvárod minden embertől, hogy bogarássza szépen ki az olvashatatlan hányásodat, akkor is ha épp ők tesznek szívességet neked?

Ez a baj a világgal, mindig is könnyebb volt elvárni hogy a többiek alkalmazkodjanak hozzád, mint neked alkalmazkodni a többiekhez...

Komolyan, téged nem zavar ha egy másik diszgráfiás (vagy félanalfabéta) olvashatatlan szarját kéne olvasnod?

vadj a disgrafiassok valami küllőn njelvenn iirnak amit tsak ok értenek??

2017. máj. 31. 09:28
 16/22 A kérdező kommentje:
ehhm nem...en nem varom el.azt varom el h emberkent kezellyen azaz megadja nekem azt a tiszteletet h nem ordenare modon beszel velem a helyesirasom miat.ha nem tudja kibogaraszni akor v ne tegye es hadjon beken v kerdezzen ra anelkul h engemet megsertene.erdekes csak akor nem zavarja senkit amikor a bugyimat proballyak lebeszelni.maskulonben MINDIG beszolnak...
2017. máj. 31. 09:33
 17/22 Wadmalac ***** válasza:
100%

"na ez meg a masik wadmalac :D nem is ismersz azt megmondod en h tenek? ehez h josz de ugy frankon? :D"

Nem, bocs, nem tudtam, hogy te félisten vagy, te AZONNAL rájönnél, hogy egy fogyatékos ette össze az asztalt.

Legalább saját magadnak ne hazudjál.

Ugyanúgy emberből vagy, mint mindenki más.

2017. máj. 31. 09:46
 18/22 A kérdező kommentje:
de mar megint azt mondod h en mit csinalnek.az a hejzet h fogalmad sincs h en h reagalnak.adig meg leci ne tudjad.am nem kell a fenyezes,nemvagyok felisten.emberbol vagyok en is. csak nem olyan emberbol mint te :) nade mindenki magabol indulki ezis teny :)
2017. máj. 31. 09:49
 19/22 Wadmalac ***** válasza:
100%
Azt hiszem, nem a helyesírásoddal van a fő baj. Azzal, ahogy a világot, meg magadat nézed. A kettős mérce tipikus esete.
2017. máj. 31. 10:56
 20/22 A kérdező kommentje:
hahaha aszem nem ezt kerdeztem...
2017. jún. 1. 10:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!