Kezdőoldal » Tudományok » Helyesírás » Mit jelent pontosan az a szó...

Mit jelent pontosan az a szó hogy zárol?

Figyelt kérdés

Már az összes online értelmező szótárban megnéztem, de mindenhol azt írta ki: "Ilyen szó nem szerepel az adatbázisunkban. "

Tehát ha zárolnak egy felhasználói fiókot, akkor azt már nem lehet visszacsinálni, vagy csak néhány napig nem enged belépni, vagy valami más?

Tudom nem a helyesírás kategória de nem találtam neki jobb helyet.

2010. ápr. 19. 19:22
 1/2 Levendula05 válasza:
Hello, ha zárolnak pl egy fiókot akkor valszeg többször elrontottad a jelszót. Nem szűnik meg ettől, de vagy egy bizonyos ideig nem tudsz újra belépni, vagy pedig egy bizonyos folyamatot kell végigcsinálni-megerősítő email kérésé, új jelszó kérése stb.
2010. ápr. 19. 19:34
 2/2 anonim válasza:

Zárol = lezár.

Nincs ebben semmi trükk, lezárták a fiókot valamiért. Van "kulcs", ki lehet nyitni, csak a megfelelő személynek kell akarnia.

2010. máj. 1. 15:05

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!