Helyesírás, értelmezhetőség a "Gyakorikérdések.hu" kapcsán. Renben van ez így?
Persze könnyű azzal magyarázni, hogy gépelési hiba. Ez nem is lenne baj, de pont ugyanott, ugyanannál a szónál. Félre ne érts, nem bántani akartalak. Ha meg csak tényleg elírtad, akkor ami rosszul van írva, az alá van húzva pirossal. Ezért is nem értem a sok hülyén és értelmetlenül fogalmazó embereket itt az oldalon. Ha nem is olvassa vissza az írását, mert olyan hosszú... hát ok, de azért azt csak lehet látni, hogy ott a piros kis csík..
Amúgy meg igen, ráharaptam rögtön a "renben"-re, de már annyiszor kimerítették ezt a témát, hogy nem lehet már nagyon mit írni. Ugyanazt meg nem akarom leírni minden egyes ilyen kérdésnél. :D Meg ha te tényleg "d" nélkül ismered a szót, akkor elég ironikus lenne, hogy pont te tetted fel ezt a kérdést. :D
(Látom azért a lepontozás megy rendesen :D Ja és mielőtt félreértenéd.. nem mondtam, hogy te voltál.. )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!