Kezdőoldal » Tudományok » Helyesírás » Miért büszkék egyesek arra...

Miért büszkék egyesek arra (főleg a neten), hogy nem képesek helyesen írni és fogalmazni?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 3. 00:00
1 2 3
 11/28 A kérdező kommentje:
Én már láttam olyant, hogy a helyesen írni nem képes fórumozó kifejezetten hivalkodott azzal, hogy ez az internet, és ő így ír, mert mindenki így ír...
2010. ápr. 3. 11:49
 12/28 anonim ***** válasza:
83%

"és engem is zavar h belépek egy kérdéshez és 5-6 oldalon keresztül mindenki azt írja h ilyen helyesírással sehova se mehetsz meg tanulj meg írni stb... "

Tudod mi a megoldás? Írj helyesen! Akkor senki nem fog csesztetni és mi is megértjük, hogy mit szeretnél és talán tudunk válaszolni.

2010. ápr. 3. 12:26
 13/28 anonim ***** válasza:
42%

most utsó te is veszekedni akarsz?

látjátok erről beszélek senki se jobb a másiknál

te se vagy külömb

2010. ápr. 3. 12:43
 14/28 anonim ***** válasza:
77%

Szerintem se büszkék rá, csak ha már valaki beszól nekik, akkor megpróbálják megmagyarázni, hogy miért nem írták jól.

De csatlakozom az előttem szólóhoz. Engem legalább annyira zavar az is, mikor nem a kérdésre válaszolnak, csak beírják, hogy a kérdező tanuljon meg írni. Basszus...ha egy kérdés annyira tele van hibákkal, hogy már idegesít, akkor nem válaszolok rá. Más is kibírhatná, hogy nem köt bele a másikba.

2010. ápr. 3. 14:03
 15/28 A kérdező kommentje:

Én előfordul, hogy használom a jelentést a moderátoroknak, mert van ilyen lehetőség is, hogy helyesírásilag kifogásolható, és úgy hagyják... :-(

Hemzseg a net a vokoktól meg a többi izétől...

2010. ápr. 3. 16:10
 16/28 anonim ***** válasza:
43%

mert ilyen szemét vagy

ez már a szemétség netovábbja

mégis mért foglalkozol ezzel? és ha vmi fontosat kérdez a kérdező te meg letörölteted a kérdését mert olyan nagy valakinek képzeled már magad

nem vagy megváltó

és ha most feljelenteném a kérdésed mert totál idióta kérdés

látszik h nagyon unatkozol

mert ha vki ilyet kérdez akkor az már szét unhatja azt a bizonyosát is

2010. ápr. 3. 16:36
 17/28 A kérdező kommentje:
Általában nem a fontos kérdéseknél, hanem a provokálóknál látom ezt a nagy mellényt.
2010. ápr. 3. 17:36
 18/28 anonim ***** válasza:
75%
én neten sose foglalkozook a helyesírással, van hogy direkt irom így. amugy 5*-os vok helyesírásból 14/L
2010. ápr. 3. 22:46
 19/28 anonim ***** válasza:
63%

tegnap 16:36 - te egy élő példa vagy: "látszik h nagyon unatkozol

mert ha vki ilyet kérdez akkor az már szét unhatja azt a bizonyosát is"

Mi az a "h" meg a "vki", meg pontok, vesszők, nagybetűk nélkül írni mondent akár egy sorba?

Pontosan erre gondolt a kérdező. Az ilyen analfabéta lusta gyerekekre, mint te is, ki nem képes megtanulni az anyanyelvét sem. Ha ismernél több nyelvet rájönnél hogy nem célszerű lejáratni egyiket sem olyan módon, mint ahogyan ezt a magyarral itt teszed.

2010. ápr. 4. 04:29
 20/28 anonim ***** válasza:
50%

"én neten sose foglalkozook a helyesírással, van hogy direkt irom így. amugy 5*-os vok helyesírásból 14/L"

Ha 5-ös vagy helyesrásból (amit erősen kétlek), akkor miért írsz így? Fájna magyarul írni, vagy esetleg szégyelled az anyanyelvedet? Vagy ez a stílus olyan "cool"? Esetleg a ti korosztályotokban, de amúgy akinek már kicsit benőtt a feje lágya, az normálisan ír.

2010. ápr. 4. 12:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!