Hol lehet tanúlni ilyen szavakat?
Szeretném bővíteni a szókincsem, csak nem tudom, hogy hol találok ilyen szavakat? pld infantilis, plagizálás, exhibicionizmus, klisé, minden féle szavakat, írtam párat, remélem megértitek a kérdésemet.
Esetleg ha nem tudtok ajánlani egy oldalt, tudnátuk külön- féle szavakat írni? Nem kell a szó jelentését írni, én majd rákeresek, csak a szavak kellenének. Minél többet :)
En szivesen irok neked ilyen szavakat, a latin alapu szavakkal bovitheted a szokincsed
Manuális, morális, empiriokriticizmus, asszociáció, szakrális, publikus, klasszikus (ezt valojaban mindenki ismeri de a jelenteset kevesen tudjak), analfabéta, dislexia, disgráfia...
Remlem tetszenek :))
A #4-es remek helyre utalt.
Kiegészíteném a javaslatát:
Itt ugyanis bizonyos idegen szavak mellett bővebb, magyar jelentésű ajánlatot is találni.
A tanulás, mint cél szempontjából az általam ajánlott oldal bevezetőjében sok, régi-új szempontot is találhatsz, amellyel a tanulásod folyamatába rengeteg, örömteli felismerésre is bukkanhatsz. Ez újabb löketet adhat ennek a vágyadnak!
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!