Hogyan tudnék jól szavakat tanulni?
Amikor leülök tanulni szavakat nem tudok odafigyelni mindig máson gondolkozom vagy csak ideges vagyak hogy lassan haladok.
Meg ha néha uda tudok figyelni akkor is nagyon lassan haladok.
Semmilyen más tantárgyban nincsenek ilyen problémáim Matekot könnyen tanulom, Magyart könnyen tanulom(Memoritereket is)
És ezekre oda tudok figyelni.
Nagyon sürgős lenne nem szeretnék lemaradni.
Bármilyen hozzászólás jöhet tapasztalat tipp stb
Matek 5
Magyar 5
Biosz töri fizika 5
Kémia 4
Info 5d
Német+angol 3
8.-ban félévkor bioszbol is 4-es voltam de hagyjuk
Öcsi, hiába mondod akárkinek, hogy ötös vagy magyarból, ha egy mondatot nem vagy képes értelmesen leírni.
Tudod, amikor majd munkát keresel (feltéve, hogy nem krumpliszedésből akarsz megélni), nem azt fogják nézni, hogy hű, ötös magyarból, hanem hogy írásképtelen. Persze nekem mindegy.
Ja és ha már itt tartunk a krumpliszedésből két szó gratulálok.
Nem kéne másnak beszólogatnod, persze nyilván te mint útcaseprő nyílván megengetheted magadnak!
Én csak tanácsot szeretem volna kérni.
Krumpliszedés: egy szó. Ne okoskodj.
útcaseprő: utcaseprő
nyílván: nyilván
megengetheted: megengedheted
szeretem: szerettem
Te beteg vagy!
Azért, mert nem tudok helyesen írni azért másból még jó vagyok, és egyébként is biztos hogy sokkal jobb iskolákba járok mint te valaha is jártál vagy fogsz járni.
A kérdés még mindig nem erről szól!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!