Hogyan a legkönnyebb angol szavakat tanulni?
Ha már minden kötél szakad, legjobb, ha felveszed magnóra vagy a gépre, és folyamatosan hallgatod, és hallás után rögzül.
De a mondatalkotás is jó módszer, csak azzal az a gond, hogy az egyes szavak más szövegkörnyezetben mást jelentenek, szóval ha neked most csak egy bizonyos jelentésük kell, akkor csak azt használd.
Én a legrosszabb módszernek tartom nyelvtanulásnak a szavak magolását egyébként, pont a szövegkörnyezeti eltérések miatt, mert akkor csak szavakat jegyez meg az ember, de ha használni kell, esetleg butaságot mond, mert nem tudja a megfelelő kifejezést, ezért jobb, ha szövegkörnyezetből tanulsz.
De most mindenképp fontos, hogy a tanárod tanítási módszerét alkalmazd, ha holnapra kell, hogy jó jegyet kapj.
kösd valamihez!Minél abszurdabb, létezhetetlenebb dolog, annál jobban meg fog maradni a fejedben.
Tudom hogy ennek már nem veszed holnapig hasznát, de később még jól jöhet. Én olaszt tanulok, nem ritkán 100szó kell 1ik napról a másikra:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!