Kezdőoldal » Tudományok » Helyesírás » Nehéz szokott lenni a központ...

Nehéz szokott lenni a központ felvételi? (8. os)

Figyelt kérdés
meg ha vki tud akk küldheten olyan oldal cimet amin feladaatok vanak. köszii
2010. jan. 3. 18:14
1 2
 11/17 anonim válasza:
100%

nyilván a pesti madáchra gondoltál,nem?

ne izgulj,én tavaly nagyon elrontottam most mégis egy baromin erős gimiben vagyok :D versennyel jutottam be

2010. jan. 3. 19:08
 12/17 anonim ***** válasza:
Én nekem nagyon nehéz volt:S MOndjuk lehet hogy azért,mert nekünk suliban 8- volt vizsga töriből, irodalomból is és arra nagyon sokat kellett tanulnunk, szal felvételire nem maradt oyan sok idő:S 17/L
2010. jan. 3. 19:33
 13/17 anonim ***** válasza:

Itt nem a magolásos feladatokra kéne rámenni, hanem a logikaiakra. (persze csak kellene...) Matematikából nem vészes a dolog, aki már ijenidős korban felfedezi a matematikai elméjét és tisztában van önmagával, annak nem nehéz. A nyelvtan már sokkal húzósabb.Ott nagyon sok feladat múlik a tehetségen. Mert mondhat bárki bármit, és tanúlhat valaki akármenyit, a nyelvtan vagy megy az elejétőlf fogva, vagy nem megy. Persze vannak évek amikor kevesebb az eféle szóelemzés, j/ly feladatok, de ritka. Nyelvtani részt 100* végig kell csinálni ha azt akarod, hogy sikerüljön.

Valamint jókor jut eszedbe, mindjárt itt a felvételi...

2010. jan. 3. 21:36
 14/17 anonim válasza:

Szerintem utolsó válaszoló: nincs igazad, pont fordítva működik.

Magyar feladatokban gyakran kérdeznek rá szófajra, vagy tavalyiban asszem volt pl. mellérendelő mondat, vagy alárendelő ismerd fel.

Ezek mind alapdolgok, a leghülyébb gyerek is megtudja tanulni (de hülye gyerekek általában nem mennek központira)

a szavak helyesírását ugyanúgy.. A végén meg kellett írni egy fogalmazást, az se egy nagy tudomány..

A matek viszont sokkal összetettebb, tudnod kell hogy indulj el, stb.. de ez persze kinek hogy.

2010. jan. 3. 21:47
 15/17 anonim ***** válasza:
Nem, de ha te így írsz mindig, akkor te vért fogsz izzadni, ami nem baj, mert legalább leszoktatják a mai fiatalokat erről a "nyelvről".
2010. jan. 4. 15:44
 16/17 A kérdező kommentje:

igen a pestere gondoltm.. :)

köszönöm szépen a válaszokat!

2010. jan. 4. 21:22
 17/17 anonim ***** válasza:

holnapra drukkolok nektek is.

Én is felvételit írok!:)

2010. jan. 22. 17:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!