A pontszámok kiírása után kb mikor küldik az egyetemek az értesítőt hogy sikeres volt e a felvételi?
nekem augusztus eleján küldték valamikor (SZTE)
de a hivatalos értesitö már joval elöbb megérkezett
arra figyelj hogy a golyatábori, kollégiumi jelenktezéseknek elég közel van már akkor a határideje, érdemes még akkor letudni mikor megjön a levél
aug. 28-szept 1, 3 nap - 15ezer Ft
de a jelenktezés határideje 10-20. között volt valamikor, a levelet meg valamikor augusztus elsö hetében küldték
(szerintem nem érte meg, végén bántam az egészet, ráadásul a tárgyfelvételröl is jól lecsúsztunk, vehettük fel a maradék helyeket...)
gt nem mindig éri meg, nálunk annyi volt, hogy a saját szakomat nem ismertem, mert egyedül voltam lány, és a fiúk teljesen máshol voltak elszállásolva, így a többi fiút meg a lányokat ismertem meg, akikkel nagyjából hasonló szakon voltunk.
Koli jelentkezéshez mindenképpen érdemes összeszedni ilyeneket előre, ha kiderült, hogy felvettek: tesók iskolalátogatási papírjai, szülők, tesók bérigazolása, hányan laktok együtt, a jegyzőtől, gyógyszerköltség, ilyesmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!