BringaManó
Ha a Helyes-e így? ablakot választod, akkor ott csak a különírt alakot tartja helyesnek. Szerintem, ha valaki nem biztos a dolgában (vagy gyanakvó:-), akkor jobb, ha ellenőrzi mindkét ablakban.
Az eredeti kérdés az volt, hogy „egybe kell-e írni”.
> „ha valaki nem biztos a dolgában (vagy gyanakvó:-),
> akkor jobb, ha ellenőrzi mindkét ablakban.”
Ha nem biztos a dolgában, akkor megpróbálja az MTA-t használni – de sajnos csak akkor fogja mindkettőt megnézni, és ha emellett még gyanakvó IS... :-S
Egyébként ismert jelenség – vagy legalábbis már többször rámutattam –, hogy „nem tudja a jobb kéz...” akarommondani „nem tudja kulegy, mit csinál a suggest”.
Időnként én is noszogatom őket,
ti se kíméljétek a fejlesztőket! :-)
(Ha esetleg valakinek negatív asszociációja támad a bökversem olvastán [vö. [link] ], akkor jelzem, hogy az áthallás csak a véletlen műve, én abszolút „építő kritikának” szánom az izélgetéseimet... :-)
"„nem tudja kulegy, mit csinál a suggest”.
"
A "kulegy" mit jelent?
A Külegy azért adja ki a "rossztanuló" alakot, mert a gépi algoritm úgy értelmezi: "rosszat tanuló" -- tehát főnévként elemzi a "rossz" szót.
Ugyanúgy, mint: favágó, falvédő stb. Neki ez tök ugyanaz a helyzet. Nem tudja kitalálni a gép, hogy te mire gondolsz.
Ja, és a suggestet SOHA ne használjátok külön-egybe témában, egyszerűen nem arra való!!!!!4
Üdv: egy fejlesztő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!