Én vagyok az egyetlen, aki ékezetekkel ír telefonon?
Indok nélküli ellentmondások.
:) Mintapéldát statuálsz, az állításomra, miközben ellentmondasz nekem. Ezt észre vetted?
Fb-n ékezet nélkül írok üzeneteket, mert nincs kedvem szarakodni az ékezetekkel és fura mód senki nem írja, hogy nem érti, mert akinek van egy kis esze az eltudja olvasni ékezet nélkül is meg össze tudja rakni a szavakat magéban.
Sms-t ékezettel írok az azért már mint az fb annak meg kell adni a módját.
Meg szerintem ne vegyük egy kalap alá a rendőrségi felszólítást meg egy telefonon írt üzenetet.
Akit meg zavar így járt, mint ha nem lenne nagyobb gond az ékezet nélküli írásnál... meg attól h ékezet nélkül ír valaki még írhat helyesen szerintem.
Ez csak saját vélemény volt a kérdésre. Remélem senki nem vette magára.
"nincs kedvem szarakodni az ékezetekkel"
Pedig nem lehet mindent megérteni így.
Aztán jön majd, hogy nincs kedved a j és ly-hoz... "mien" és társai - aztán a többi rövidítés és kihagyás - végül már tényleg nem lehet megérteni, amit írsz.
Ez olyan, mint amit Kínában is csináltak: nincs kedvünk 16 acélszálat tenni a betonoszlopba, elég lesz a 9 is.
Nincs kedvünk minden előírást betartani, elég lesz néhány is.
Nincs kedvünk daruval vinni a tetőn a klímát - majd áthúzzuk.
7 évig bírta az épület, aztán 10 másodperc volt, amíg összeomlott.
Lehet ám normálisan is dolgozni - csak szólok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!