Kezdőoldal » Tudományok » Helyesírás » Én vagyok az egyetlen, aki...

Én vagyok az egyetlen, aki ékezetekkel ír telefonon?

Figyelt kérdés

2013. dec. 17. 22:12
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:

Indok nélküli ellentmondások.

:) Mintapéldát statuálsz, az állításomra, miközben ellentmondasz nekem. Ezt észre vetted?

2013. dec. 20. 14:15
 22/35 anonim ***** válasza:
Nem vettem észre! Én hülye nagyképű!
2013. dec. 21. 04:17
 23/35 anonim ***** válasza:
Simán falhoz állítani, és lelőni! Aztán nem lesz több helyesírási hiba a világon!
2013. dec. 21. 07:21
 24/35 csabika1971 ***** válasza:
100%
Nem te vagy az egyetlen, csak nincs olyan ismerősöd aki erre nem lusta!
2013. dec. 21. 08:26
 25/35 anonim válasza:
En kulfoldrol irok, legtobbszor nincs magyar billentyuzetem, telefonrol pedig lusta vagyok es vallalom.
2013. dec. 21. 13:25
 26/35 anonim válasza:

Fb-n ékezet nélkül írok üzeneteket, mert nincs kedvem szarakodni az ékezetekkel és fura mód senki nem írja, hogy nem érti, mert akinek van egy kis esze az eltudja olvasni ékezet nélkül is meg össze tudja rakni a szavakat magéban.

Sms-t ékezettel írok az azért már mint az fb annak meg kell adni a módját.

Meg szerintem ne vegyük egy kalap alá a rendőrségi felszólítást meg egy telefonon írt üzenetet.

Akit meg zavar így járt, mint ha nem lenne nagyobb gond az ékezet nélküli írásnál... meg attól h ékezet nélkül ír valaki még írhat helyesen szerintem.

Ez csak saját vélemény volt a kérdésre. Remélem senki nem vette magára.

2013. dec. 21. 18:28
 27/35 anonim ***** válasza:
Nekem is azt kellett volna mondanom a tanáromnak,hogy nincs kedvem szarakodni az ékezetekkel,úgyis megérti anélkül is.
2013. dec. 22. 05:56
 28/35 anonim ***** válasza:
67%

"nincs kedvem szarakodni az ékezetekkel"

Pedig nem lehet mindent megérteni így.

Aztán jön majd, hogy nincs kedved a j és ly-hoz... "mien" és társai - aztán a többi rövidítés és kihagyás - végül már tényleg nem lehet megérteni, amit írsz.

Ez olyan, mint amit Kínában is csináltak: nincs kedvünk 16 acélszálat tenni a betonoszlopba, elég lesz a 9 is.

Nincs kedvünk minden előírást betartani, elég lesz néhány is.

Nincs kedvünk daruval vinni a tetőn a klímát - majd áthúzzuk.

7 évig bírta az épület, aztán 10 másodperc volt, amíg összeomlott.

Lehet ám normálisan is dolgozni - csak szólok.

2013. dec. 22. 11:06
 29/35 anonim válasza:
Lehet, hogy lusta vagyok de ha a barátaimnak írok telefonon, ami elég sokszor történik egy nap alatt, nem használok ékezetet. Máshol használok ékezetet. Ettől még tisztelhetem a magyar nyelvet, helyesen is írok.
2013. dec. 23. 13:36
 30/35 anonim ***** válasza:
Helyes.
2013. dec. 25. 08:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!