Az ilyen emberek miért nem veszik magukat észre?
Más helyesírását kritizálják, persze a szokásos, igazán eredeti szöveggel:
Mert ez x osztályos tananyag.
Ami nem is lenne baj, de az ő írásuk se tökéletes.
Most is van egy aktuális szerencsétlen, aki nem tudja, h nem "a ige", hanem "az ige".
Illetve, h igekötő, nem pedig igekőtő...
Szánalmas!
#10: Nyugodj meg, semmi baj. Senki nem ítél el azért, mert nem jártál iskolába és nem tudsz rendesen írni. Mi itt mind a barátaid vagyunk, segíteni akarunk. Felesleges folyamatosan kivetíteni ránk a komplexusodat. Gyakorolj szorgalmasan, és talán egyszer még te is megütheted az általános hetedik osztály szintjét!
Csak okosan!
kedves kérdező
nyugotj mek jelendeddem a kértést...
amúgy helyesen írni mindenki tud csak rövidít
Kedves kérdező, azért nem jó velük foglalkozni, mert az csak olaj a tűzre. Most írhatnék róluk valami vicceset, de lehet, hogy azt magánban teszem meg.
Kérjük, ne etesse a trollt!
Bár itt legalább lepontozhatod.
Itt én még nem láttam egyetlen olyan választ sem, ami hisztizésnek számítana.
Szerinted, ha valaki válaszol a kérdésedre, az már hisztizés?
Válaszol valaki neked, te meg úgy reagálsz, hogy "látom, magadra ismertél, akkor te is "nyelvtannáci" vagy.
Mellesleg, mi nem kritizálunk senkit, csak rávezetjük az illetőt a helyes írásmódra. Ha te ezt kritizálásnak veszed, akkor sajnálom.
A próbálkozásod pedig, hogy azokat az értelmes embereket, akiknek szívügyük a magyar helyesírás szabályainak betartása és betartatása - ezért megpróbálják az oldal színvonalát szinten tartani - trollnak nevezed, és szánalmasnak, szomorú és sajnálatos.
Néhány éve, amióta megismertem a tevékenységüket, tisztelem és becsülöm őket, és az ilyen rosszindulatú megjegyzéseket visszautasítom.
Büszke vagyok arra, hogy én is közéjük tartozom.
Ági
"Valahol biztosan belekötöttek a helyesírásába, aztán felszívta magát és így akar visszavágni."
Sajnos régóta, szinte csak a virtuális gumiszobának használják a Gyk-t és a hasonló oldalakat, nem pedig arra amire ki lettek találva, vagy ami válhatna belőlük.
Ez van, ennek ellenére a hős nyelvtan antifasiszta ellenállókat, a többinél is kevésbé színlelem, akik gyermeteg módszerekkel próbálják utánozni, az általuk gyűlölt csoportot oly kevés sikerrel.
Elvégre a nyelvtani szabályokhoz ragaszkodás olyan ócska is avítt, elvégre folyamatosan változik és gazdagodik a nyelv még ha, jelentéssűrítő szóösszetételekkel és karakter és szópusztítással is jár ez a folyamat.
Amúgy igen.
Kedves Kérdező:Mitől/Miért hisztizel/sértődtél meg?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!