Kezdőoldal » Tudományok » Helyesírás » Az ilyen emberek miért nem...

Az ilyen emberek miért nem veszik magukat észre?

Figyelt kérdés

Más helyesírását kritizálják, persze a szokásos, igazán eredeti szöveggel:

Mert ez x osztályos tananyag.

Ami nem is lenne baj, de az ő írásuk se tökéletes.

Most is van egy aktuális szerencsétlen, aki nem tudja, h nem "a ige", hanem "az ige".

Illetve, h igekötő, nem pedig igekőtő...

Szánalmas!

2013. okt. 19. 21:05
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%

#10: Nyugodj meg, semmi baj. Senki nem ítél el azért, mert nem jártál iskolába és nem tudsz rendesen írni. Mi itt mind a barátaid vagyunk, segíteni akarunk. Felesleges folyamatosan kivetíteni ránk a komplexusodat. Gyakorolj szorgalmasan, és talán egyszer még te is megütheted az általános hetedik osztály szintjét!

Csak okosan!

2013. okt. 20. 11:19
 12/21 anonim válasza:
100%

kedves kérdező

nyugotj mek jelendeddem a kértést...

amúgy helyesen írni mindenki tud csak rövidít

2013. okt. 20. 11:27
 13/21 anonim ***** válasza:
63%

Kedves kérdező, azért nem jó velük foglalkozni, mert az csak olaj a tűzre. Most írhatnék róluk valami vicceset, de lehet, hogy azt magánban teszem meg.

Kérjük, ne etesse a trollt!

[link]

Bár itt legalább lepontozhatod.

2013. okt. 20. 22:11
 14/21 A kérdező kommentje:
Próbálom nem etetni, de szánalmasak, ahogy magukra ismernek aztán itt hisztiznek:)
2013. okt. 21. 08:56
 15/21 anonim ***** válasza:
100%

Itt én még nem láttam egyetlen olyan választ sem, ami hisztizésnek számítana.

Szerinted, ha valaki válaszol a kérdésedre, az már hisztizés?

Válaszol valaki neked, te meg úgy reagálsz, hogy "látom, magadra ismertél, akkor te is "nyelvtannáci" vagy.

Mellesleg, mi nem kritizálunk senkit, csak rávezetjük az illetőt a helyes írásmódra. Ha te ezt kritizálásnak veszed, akkor sajnálom.

A próbálkozásod pedig, hogy azokat az értelmes embereket, akiknek szívügyük a magyar helyesírás szabályainak betartása és betartatása - ezért megpróbálják az oldal színvonalát szinten tartani - trollnak nevezed, és szánalmasnak, szomorú és sajnálatos.

Néhány éve, amióta megismertem a tevékenységüket, tisztelem és becsülöm őket, és az ilyen rosszindulatú megjegyzéseket visszautasítom.

Büszke vagyok arra, hogy én is közéjük tartozom.

Ági

2013. okt. 21. 11:08
 16/21 anonim ***** válasza:
100%
Na tessék, erre varrjál gombot! :)
2013. okt. 21. 11:10
 17/21 anonim ***** válasza:
100%
Illetve, hogy. És nem illetve, h.
2013. okt. 21. 18:42
 18/21 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem itt egyvalaki hisztizik, az a kérdező. Valahol biztosan belekötöttek a helyesírásába, aztán felszívta magát és így akar visszavágni.
2013. okt. 22. 18:53
 19/21 anonim ***** válasza:
31%

"Valahol biztosan belekötöttek a helyesírásába, aztán felszívta magát és így akar visszavágni."

Sajnos régóta, szinte csak a virtuális gumiszobának használják a Gyk-t és a hasonló oldalakat, nem pedig arra amire ki lettek találva, vagy ami válhatna belőlük.

Ez van, ennek ellenére a hős nyelvtan antifasiszta ellenállókat, a többinél is kevésbé színlelem, akik gyermeteg módszerekkel próbálják utánozni, az általuk gyűlölt csoportot oly kevés sikerrel.

Elvégre a nyelvtani szabályokhoz ragaszkodás olyan ócska is avítt, elvégre folyamatosan változik és gazdagodik a nyelv még ha, jelentéssűrítő szóösszetételekkel és karakter és szópusztítással is jár ez a folyamat.

2013. okt. 22. 20:02
 20/21 anonim válasza:

Amúgy igen.

Kedves Kérdező:Mitől/Miért hisztizel/sértődtél meg?

2013. okt. 22. 21:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!