Az ilyen emberek miért nem veszik magukat észre?
Más helyesírását kritizálják, persze a szokásos, igazán eredeti szöveggel:
Mert ez x osztályos tananyag.
Ami nem is lenne baj, de az ő írásuk se tökéletes.
Most is van egy aktuális szerencsétlen, aki nem tudja, h nem "a ige", hanem "az ige".
Illetve, h igekötő, nem pedig igekőtő...
Szánalmas!
Mi is a célod a kérdéssel?
Mert ebből nem igazán lehet többet kihozni annál, minthogy összegyűlünk, és szidjuk azokat, akik helyesírási hibákat vétenek.
"A Világot a példamutatásoddal tudod megváltoztatni, nem a véleményeddel!" //Paulo Coelho//
"Az emberek nem akarjak hallani az igazságot, mert nem akarjak hogy az illúzió, amiben élnek tönkremenjen." //Fredercih Nietzsche//
Te meg önigazolásra vársz egy köztudott témában?
Parancsolj! Megkapod: [link]
#2: Nem tudom, miből gondolod, hogy magamra ismertem, sem azt, hogy mire célzol. Láttam ezt az értelmetlen kérdést, és írtam egy kommentet, ennyi.
A másik az, hogy én is kritizálom a rossz helyesírást, mert lusta, igénytelen és primitív benyomást kelt az, aki rosszul ír. Viszont nem vizet prédikálok, mert kurvára jó helyesíró vagyok, és mindig elolvasom azt, amit bepötyögök.
Ha van kérdésed, továbbra is várjuk. Ha csak rinyálni akarsz továbbra is, nekem úgy is jó.
Téged ez miért zavar? :)
És ha már itt tartunk, nem h, hanem hogy.
Szánalmas!
Látom sokan magukra ismertek.
Én ne vegyek tudomást ezekről a szerencsétlenekről, de ti ugathattok nekem...
Csak úgy szólok, h most egy szállal nem vagytok különbek nálam, mert ti meg rajtam hisztiztek,(Mit érdekel az téged?Mit érdekel....)mint az oviban...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!