Módosultak a ragozási szabályok, vagy csak nem tudnak beszélni/írni?
"Csak nem tudnak írni/beszélni."
Ne haragudj, de ezt honnan deriváltad?
Aki tud közölni egy gondolatot írásban/szóban az tud írni/beszélni.
Az, aki hibákat vét írás/beszéd közben az hibásan ír/beszél, vagy más megfogalmazásban helytelenül ír/beszél. De ír/beszél.
"És még ez a legkisebb hiba, amit elkövetnek..."
Legyünk realisztikusak: Ezt nem tudhatjuk.
Azt azért nem mondanám, hogy a helytelen használat "régóta beleivódott" az emberekbe.
Az viszont igaz, hogy a felületesség, tudáshiány terjed, ezzel egyidejűleg az otromba ostobaság kezd divattá válni. Élen jár ebben a politikusok jó része, a sajnos a média is egyre erőteljesebben. De mindenütt a beképzelt ismerethiány a fő bűnös. Meg az a mentalitás, hogy ilyenek kerülhetnek meghatározó helyekre, pozíciókba.
Ez szorosan összefügg a politika irányvonalával, jellegével, céljaival, az ebből következő közoktatási zülléssel, és a szegénység növekedésével mind mélységében, mind szélességében.
Ezért fontos, hogy itt is mindannyiszor rámutassunk a hibákra. Nem ledorongolóan, hanem a jóra ösztönzően. Tudom, hogy nehéz, de nem lehetetlen.
"Ne haragudj, de ezt honnan deriváltad?
Aki tud közölni egy gondolatot írásban/szóban az tud írni/beszélni.
Az, aki hibákat vét írás/beszéd közben az hibásan ír/beszél, vagy más megfogalmazásban helytelenül ír/beszél. De ír/beszél."
Na, pontosan erre gondoltam... Nemhogy írni, de egy épkézláb gondolatot nem tudsz összehozni. Remekül tükrözi a problémát, amit felvetettem.
Köszönöm kedves 16-os válaszoló, a kedves, értelmes és részletesen kifejtett hozzászólásodat a témában.
A troll előre megfontoltan aknázza ki az online közösség normáinak gyenge pontjait, hogy feldühítse az embereket.
Ne etesd a trollt! A trollnak a veszekedés, a zavar és a felfordulás a lételeme: ha vitába szállsz vele, csak a kedvére teszel. Ahogy a mondás tartja: ne kezdj birkózásba egy disznóval. Mindketten sárosak lesztek, de a disznó még élvezi is.
Kedves Berta Wooster!
Szarok én a szabályzatra! Kedvenc hetilapomban is csak elvétve fordul már elő a Győrött, a többiben elvétve sem. Én nem picsogok miatta, ez van. :-D A bunkó lepontozókat is csókoltatom! :-D
@ 18.:
"Le style c'est l'homme."
Itt egyedül _te vagy_ bunkó, nem azok, akik lepontozták a nyilvánvalóan téves állításokat tartalmazó válaszodat. Amit meg sem tudsz védeni (nem is lehet).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!