Kezdőoldal » Tudományok » Helyesírás » Mondanátok nekem ehhez a...

Mondanátok nekem ehhez a képhez hangulatfestő szavakat?

Figyelt kérdés

A mielőtt leírnátok a szavakat ezt a szöveget is olvassátok el:

A 6. osztályosok és elején klubdélutánt rendeztek. Mindenki részt vett a bohókás vetélkedőben, csak Vera, az új osztálytárs gubbasztott az egyik széken. Zita odapattant hozzá, és lehuppant mellé. Kedvesen hívta, hogy álljon ő is a mókázók közé. Vera nagy nehezen feltápászkodott, bár látszott az arcán, hogy jól esik neki Zita kérése. Megtört a jég. Néhány perc múlva önfeledten kacagott az öltözködőverseny népes mezőnyén. [link]

2013. okt. 1. 22:17
1 2
 11/11 BringaManó ***** válasza:

Nekem nincs meg a guglikép, de mind1, így sem lőttem mellé az "elszontyolodás"-sal... :-)

----

"A 3 leggyakoribb ok, amiért a fiúk félrelépnek"

Ez van a kép mellé írva? Értem, világos, a 3 leggyakoribb ok:

- ha a lány a fiú helyett egy másik lánnyal beszéli meg a problémáit;

- ha van egy másik lány, akivel a fiú "beszéli meg" szívesebben a "problémáit" (ekkor a másik lány még bekerülhet a képbe úgy is, hogy épp vigasztalja az első lányt...);

- két másik lány, akik mégiscsak többen vannak, mint az egy eredeti...

:-)

Ebből az egy képből+aláírásból már egy-két hétig el tudna lenni a BK forgatókönyvíró csapata.

:-)

2013. okt. 7. 13:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!