Túl öreg vagyok már ehhez?
Azt veszem észre, hogy az oldal használói egy teljesen más nyelvet beszélnek, mint én. Nem valakinek írnak, hanem rá. Nem lány, hanem csaj. Ezenkívül rendszeresen rosszul használják a hosszú és rövid magánhangzókat, mint pl. a durva ("dúrva"), fiú ("fiu") vagy amúgy ("amugy") szavakban. A vesszőhasználatról leszoktak, a szöveg tagolása sokaknak ismeretlen dolog.
Most én vagyok a hülye, hogy nekem ezek a dolgok fontosak, vagy ide ilyen elkorcsosult egyedek járnak?
Ugyan már... a legtöbb épeszű ember nem jár ide, nem vár megoldást valami hatalmas problémájára amit kb. fél mondatban részletez (vagy is pont ez az, hogy semmit nem tudunk meg, de várja a "nagy" tanácsot!).
Buta, tanulatlan emberek pedig mindig lesznek. Mit vársz ettől a kérdéstől? :D Igen, igen, sok a nyelvtanilag hibás mondat.
Mennyi idős vagy? Vannak gyerekeid?
Mivel én 42 vagyok, a gyerekeim 20 körüliek, és már egész jól sikerült alkalmazkodnom, nagyjából értem amit mondanak/írnak. Bár néha rá kell kérdeznem. Amit még észrevettem az oldalon, hogy külföldi magyarok is használják és nagyon jól meg lehet különbözeteni, ha egy székely, tót, vagy szerb származású ír. Ez vicces is kicsit és jó, hogy ők is itt vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!