Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, mit szóltok ehhez? Ti nem féltek, hogy veletek is ez fog történni?
én nem vagyok lány, de mindenképpen ellenzem!!
lányokkal vagyok!
Uram Isten, az a kép... Gyenge idegzetűeknek nem ajánlott ez a link...
Na, ezért féltem én is a lányokat a négerektől. Soha nem lehet tudni, hogy mikor kattannak be.
Részvétem.
Nem bőrszínre, intelligenciára kellene szűrni.
Antirasszista férfiként mondom: Félek én is ezektől. Hogy miért? Mert a fiatal lányok a bevándorlók közül is azokhoz vonzódnak a legjobban, akik agresszívek, macsósak és alfahímek.
Családon vagy párkapcsolaton belüli erőszak is ezért van sok. Rengeteg lány választ tipikus agresszív bunkó állatot csak azért, mert vele rendes. Igen az, amíg meg nem kapta. És utána még talán egy darabig, de nem valószínű, hogy egy ilyen beállítottságú ember meg fog változni.
Csak míg egy Magyarországon született magyar állampolgár maximum összeveri, addig egy ennyire eltérő kultúrájú országból származó ember meg is öli vagy egyéb durva dolgokat csinál vele.
Az Egyesült Államokban volt több olyan eset, mikor savval locsolta le a nőt és ott is mindegyik bevándorló volt. Más kultúra, mások a törvények és az erkölcsök. Ezt mindenkinek jól át kéne gondolni.
Szomorú, hogy ennyi szép fehér lány odáig van ezekért a söpredékekért. Pedig ezek a kétlábon járó brikettek nemcsak hogy nem tisztelik vagy nőként nem tekintenek ezekre a lányokra, a legutolsó köpedéknek tartják azokat, akiket felszednek. Ugyanúgy, mint a cigányok, de azokért is odáig van rengeteg fehér lány. Úgy néznek rájuk, mint ahogy régen, a rabszolgaság idején néztek a fehér gazdák, akik megdugták a néger rabszolgalányokat.
Sajnálattal nézem, hogy ezeknek a lányoknak ez kell. Hogy megalázva, alárendelve érezzék magukat ilyen mocskok által.
Ez egy régi hír, de eléggé el van ferdítve.. Sem a svéd sem a norvég nők többsége nem létesít tartós kapcsolatot ezekkel az állatokkal.. Az un interracial kapcsolatok/házasságok száma 2-3% alatt van Norvégiában.. A norvég nők 99%-ban saját norvég férfit választ párjának, ezért nem könnyű még a fehér civilizált művelt bevándorlóknak sem a helyzete párkapcsolat terén... 2011 őszén volt náluk egy eléggé erős nemi erőszak hullám, amit a liberál horda norvég kormány próbált eltusolni, csak sajnos annyi ilyen eset volt, hogy képtelek voltak ezt megakadályozni.. Azóta ritkábban történnek ilyen szörnyű dolgok, főleg azokkal a nők/lányokkal, akik egyedül mászkálnak éjfél után az utcán, pedig már vagy 1000x-er felhívták rá a figyelmet, hogy ne tegyék.. Erin egy ártatlan áldozat volt, nem is akart semmit ettől a vadállattól, ezért is gyalázta meg.. A nők elkerülik a feketéket és arabokat nagy ívből, még az európaiakkal is bizalmatlanok, de ha jó-fej vagy néhány hónap után befogadnak és teljesen korrektül kezelnek...
üdv
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!