Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, mit szóltok ehhez? Ti...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, mit szóltok ehhez? Ti nem féltek, hogy veletek is ez fog történni?

Figyelt kérdés
[link]

2013. aug. 21. 23:51
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
A svéd antirasszista csajt sajnálom. Szegény naív volt, és az életével fizetett érte. Szörnyű, és olyan az egész, mint valami sorsszerű rossz vicc. Gondolom védte ezeknek a jogait, aztán így végezte. Mint egy morbid irónia. De azért remélem a többi jogvédő elgondolkodott rajta.
2013. aug. 24. 20:35
 12/16 anonim ***** válasza:
72%

9-es: Tartós kapcsolatos nem is, de alkalmit annál inkább. Elég az, ha egy ilyen ártatlannak tűnő dologba belemegy egy ilyen állattal.

Az ilyenekkel finoman kell bánni, mert az sem jó, ha megsérti az ember, de ugyanakkor határozottan el kell utasítani MINDEN JELLEGŰ flörtöt is nem még, hogy esetleg valamilyen szexuális aktus is történjen.

Mert utána jön az, hogy az ő kultúrájában a tulajdonának számítasz és ő otthon bármit megtehetne veled. És mi van, ha az ő kultúrájának fog engedelmeskedni, nem pedig egy számára idegen országénak? Máris kész a baj.

Minden fiatal lányt óva intek attól, hogy bármilyen félreérthető szituációba bocsátkozzon velük.

uzbekistan: Nagyon helyesen teszed! Egyébként nem értek vele egyet, hogy ez rasszizmus lenne. Ugyanis a rasszizmus szó azt jelenti, hogy a bőrszíne szerint diszkriminálod. Itt viszont csak annyi a helyzet, hogy a KULTÚRÁJA tér el annyira a tiédtől, hogy emiatt nem áll le vele az ember.

Amikor egy mélyen vallásos (például keresztény) embernek mondja egy fiatal lány, hogy neki nem fér bele ez a különbözőség a kapcsolatba, akkor sem kiáltunk diszkriminációt és rohanunk jogvédőkért.

De amikor egy magyar lány nem akar összejönni egy muszlimmal akkor már bizonyos ultraliberális kultúrkörökben egyből felvetül, hogy mi van, ha talál rasszista? Pedig ugyanúgy nem jönne össze fehér bőrű muszlimmal sem, csak olyan ritkán van. A környezete azt látja, hogy kifejezetten bőrszín szerint szelektál. Pedig valójában nem, hanem kultúra szerint szelektál.

2013. aug. 25. 01:05
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

10-es válaszoló!

Állítólag Bándy Katának is volt viszonya az őt meggyilkoló kokeróval.

És éppen ez a probléma, hogy ezek a lányok kifejezetten buknak az ilyen aljanépre. Ha valaki talál rendes cigányt, négert, arabot na az biztos, hogy a fiatal lányok többsége nem azokra fog bukni, hanem az erőszakosabbakra. Ahogy a romantikus, kedves fehér fiúktól is népszerűbbek a bunkó, macsós, agresszív fehér fiúk. A párválasztási szokásaik nem fognak változni, maximum a bőrszínt cserélgetik. A rosszfiúkra fognak bukni akármilyen színű vagy vallású is a pali.

2013. aug. 25. 01:59
 14/16 anonim ***** válasza:
12-es. Amit írsz az egy sztereotípia, és alaptalan. 2,5 éve élek Bergenben, és tudom, hogy az amit leírtál, csak a nők töredékére igaz. Még alkalmi kapcsolatot sem létesít az itteni nők többsége velük, a 2011-es nemierőszak hullám után, kiismerték őket.. Néhány ribi még van akinek ezek kellenek, de azok utána mehetnek a szexuális erőszak ambulanciára, meg a bíróságra.. Sokat változott a világ. Az, hogy az itteni nők könnyűvérűek, csak ezek a vadállatok terjesztik, mert nem hajlandóak velük még az alkalmi dugásra sem szerencsére.. Lehet svédeknél ez máshogy van de itt már nem szerencsére..
2013. aug. 25. 10:01
 15/16 anonim ***** válasza:
76%
Nem, nem ettől félek. Engem egy drága jó magyar fehér fickó támadott meg. 11 éves voltam, és hiába mondtam, hogy hagyjon békén, meg hogy csak 11 vagyok.
2013. aug. 25. 11:08
 16/16 anonim ***** válasza:
Én sem hiszem,hogy rasszizmus. De ha 10 cigányból/négerből/arabból 7-8 a sztereotip képeknek felel meg, inkább óvatosabb az ember. Inkább a tartózkodás, minthogy bezsebeljen egy rakás rossz tapasztalatot. A muszlimok is azzal hülyítik be az európai nőket, hogy már itt élnek, és nem tartják a szokásokat. Én erre azt mondom,hogy egy: ez csak kamu, kettő: ha a vallási előírásokat nem is tartják, pár év európai tartózkodás nem fogja belőlük kiverni azt a mentalitást, ahogyan évszázadok óta állnak a nőkhöz. Ennek a csador történetnek is utánaolvastam, eredetileg pont azért alakult ki, mert a helyi nőket is félteni kellett a helyi muszlim férfiaktól, akiknek már a kiengedett haj is szexuális felhívásnak minősült. Szóval a saját asszonyaikkal is ezt csinálhatták...A cigányoknál szintén más a férfi-női szerep, a nőnek ott is az a dolga, hogy szüljön, meg adjon enni az urának, csak épp nem volt bebugyolálva.
2013. aug. 28. 09:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!