Grafológusok! Mire lehet következtetni abból, ha valaki csak nyomtatott betűkkel ír?
baromság!
én kb. 15 éve kezdtem nyomtatott betükkel írni, mert a folyóírásomat nem tudták elolvasni a tanáraim és hibátlan dolgozatokra ketteseket kaptam. azóta rámragadt és nincs is folyóírásom.
Ez hasznos lehet :
1-2 évvel ezelőtt foglalkoztam önszorgalomból grafológiával, a könyv amit olvastam is hasonlóan vélekedik a témáról mint a belinkelt oldal tartalma.
remélem tudtam segíteni !
szép estét !
Én csak akkor szoktam nyomtatott betűkkel írni, ha azt akarom, hogy valaki más is el tudja olvasni :)
(a folyóírásomat néha még én sem tudom)
érdekes ez a cikk, de egy kijelentésével vitatkoznék.
szerintem nem lassabb a nyomtatott betű.
az írott betűk bonyorulltabbak. a folyóírás dinamikusabb, ez tény, de többet kell kell írni. vessétek össze csak a következőket: k l g y z b d a nyomtatott betűk szinte csak körökből és vonalakból állnak, míg az írottak hurkokból, megtörő vonalakból, különböző méretű ívekből.
nyilván, ha az ember csak az egyikhez van szokva, akkor a másik lassabb, de ha egyformán begyakorolt mind a kettő, akkor szerintem gyorsaságban a nyomtatott nyer, mert egyszerűbb.
Jézusom, ez de nagyon igaz rám...
Mármint ez a című bekezdés: "Milyen tehát aki nyomtatott betűkkel ír?"
Ijesztő, hogy én vagyok a nyomtatottal írók MINTAPÉLDÁJA.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!