Grafológusok! Ha elküldeném valakinek e-mailben bescannelve az írásomat, akkor elemezné nekem?
Nem vagyok grafológus, csak egy megjegyzés, hogy az egód a helyén maradjon. Mindenkinek egyedi az írása.
Egyébként kétlem, hogy hivatásos grafológus ingyen teljes elemzést megcsinálna, de neten vannak, akik párezer forintért megcsinálják. Ingyenes lehetőség még állásbörzéken szokott lenni, de azt nem tudom, hogy ott milyen terjedelmű elemzést adnak.
Én személy szerint szoktam hobbi szinten a grafológiával foglalkozni.Mivel tényleg több órát igénybe vesz,így csakis rokonoknak,barátoknak szoktam engedni ha megkérnek.Van munkám vele így is bőven.
Neked is csak azt tudom tanácsolni,hogy az interneten is találsz grafológust aki örömmel megcsinálja amire megkéred,csak meg kell fizetni az árát...A neten sok grafológus van.PL ő is:
www.grafoindex.hu
elég gyors és olcsó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!