Pontosan milyen anatómiai jellegzetességekből lehet következtetni arra, hogy ha valaki a roma etnikumhoz tartozik?
Figyelt kérdés
2011. máj. 20. 00:34
1/14 anonim válasza:
karótnyelt tartás, hát kissé hátrabillentve, mellkas előre, barna pigmentekkel alaposan teli bőr,jellegzetes vagy alaposan elhízott, vagy szikár sovány testalkat, átmenet nincs.
2/14 anonim válasza:
Kis homlok, nagy előreugró állkapocs.
Kisebb a homlokuk mivel kisebb méretű a homloklebenyük.
A homloklebeny feladata a gondolkozás, tervezés, beszéd, érzelem, problémamegoldás, személyiség. (Na ezek szoktak náluk hiányozni:))
Nevezz rasszistának, az is vagyok.
3/14 anonim válasza:
73%:
Én is gyűlölöm őket, de más etnikummal, bőrszínnel semmi bajom. Nem tartom magam rasszistának... Sajnos én a tapasztalataim miatt gyűlölöm őket, nem a kurucinfó miatt, mint sokan.
4/14 anonim válasza:
Ez nem teljesen igaz. A színe sincs meg mindnek, és a tartása sem. Egyetlen dolgról lehet felismerni őket. A beszédükről. Nyitott ablak mellett mindig tudom esténként, hogy épp most rajzanak ki. Jellegzetes büdös bunkó paraszt hangnemük van.
5/14 anonim válasza:
A legkézenfekvőbb: a keze a zsebedben van.
6/14 anonim válasza:
A fülük. Nem láttam még olyan romát, akinek nem álltak el a fülei:D
7/14 anonim válasza:
Emberek, az a baj, hogy nem a kérdésre válaszoltok. Én a magam részéről azt tudom, hogy a mandula vágású szem elég tipikus.
8/14 anonim válasza:
Az erősebb pigmentáció is tipikus, de mindig akad kivétel minden szabály alól.
9/14 anonim válasza:
A nők hosszú, bokáig érő szoknyát hordanak (legalábbis a felvidékiek). Ez ugyan nem anatómiai jellemző, de jellemző.
10/14 A kérdező kommentje:
Mintha a hajuk is részben a homlokukból nőne ki, de javítsanak ki ha tévednék. Aki szeretkezett már roma emberrel biztos meg tudná erősíteni, hogy a testszaguk is más kissé.
2011. máj. 21. 22:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!