Hogy írják helyesen: 'Közép- és rövidtávú tervek', 'Közép és rövidtávú tervek', vagy 'Közép és rövid távú tervek'?
Tévedés! Vigyázz, "beugrató" kérdés volt. :-)
helyesen:
középtávú terv
rövid távú terv
hosszú távú terv
tehát a kérdésre a válasz:
Nem, hanem egy negyedik:
Közép- és rövid távú tervek
"A válasz 47%-ban hasznosnak tűnik."
LOL :-)))
szeretem az itteni okos társaságot :-)
(és várom az ellenvéleményeket)
Ne is foglalkozz a bunkókkal, akiknek az a heppjük, hogy lepontozzák a helyes választ! Legyen ez a legnagyobb örömük!
Egyébként nem vagy egyedül a problémával, lásd ezt, itt 50%-on állok az egyetlen helyes válasszal:
http://www.gyakorikerdesek.hu/egyeb-kerdesek__egyeb-kerdesek..
<"A válasz 47%-ban hasznosnak tűnik."
LOL :-)))
szeretem az itteni okos társaságot :-)
(és várom az ellenvéleményeket)>
Ellenvélemény: Már 65%-ban; sőt, mivel zöldítettem, mert én rendes vagyok, még több lesz, amint elküldöm ezt a választ. :D
És te csak ne panaszkodj, ha lepontoznak egy-egy jó válaszodat; csak gondolj rám, én milyen békésen tűröm immár ötödik hónapja, hogy a válaszaim többsége erre a sorsra jut. :D
[Hogy romolna már el a gépe annak a szerencsétlennek, amelyik ennyire utál; vagy "szeretne bele másba", mert már miért pont belém kellett... :DDD]
Egyébként meg ha több normális júzer értékelne, akkor nem a h.lyék véleménye látszana egy-egy válaszon. Tessék tenni ennek érdekében. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!