Hogy írják helyesen, azt hogy "textilosztály-vezető helyettes"?
Szia Berta, én sem hagyhattam ki a saját függőségemet ☻
Sajnos magyarul nem ugrott be semmi, de magyangolul talán kifejező ☺.
Hali, Mustafa :)
Erről az oldaladról úgy ismerlek már, mint a rossz pénzt. De azt nem tudtam, hogy ennyire súlyos az állapotod... :P
Áhh, mindenkinek megvan a saját függősége / szenvedélye / mániája, ahogy tetszik; sőt, némelyeknek több is van... Nekem például a zene az egyik, bár ezt már tapasztalhattad néhányszor. :D
@ bm / BM:
Döntsd majd el, kérlek, hogy kicsi vagy nagy... :D
Tényleg van itt egy (sajnálatosan alacsony létszámú) törzsközönség; konzervatív és neológ "tagokkal". Ha konzervatív vagy, akkor részemről is üdv; ha neológ, akkor viszont keresd Beglerbéget. :D
Á, csak poénkodom megint. :)
Ja, januárban egy kérdés kapcsán még egy jó kis akciócsapat is majdnem megalakult: a Magyar Helyesírástroll Mozgalom, vagy valami ilyesmi. :D
Sajnos a kérdések száma is meglehetősen alacsony ebben a kategóriában; és néha vannak "vérre menő" viták is egy-egy témában; de jó beszélgetések és "csapatmunkák" is előfordulnak.
Most azon gondolkodom, hogy kiírok valami játékos kérdést az unatkozók számára; de csak egy ötletem van: a mondatbővítés; abból pedig most épp elegem van egy időre...
[Kati énekel... Ugye, Ági? :D ]
Bár ha én írom ki, akkor nem nekem kell gondolkodnom. :)
Hmm, megfontolandó... :D
Vagy valami szójátékos kérdést...
Elnézésedet kérem a sok locsogásért. (Nem komolyan, csak udvariasságból. :D )
Üdv. :)
Hoppá, a zene majdnem lemaradt:
Na, kérem, csak megszültem. :)
http://www.gyakorikerdesek.hu/tudomanyok__helyesiras__379480..
Ha van kedvetek, hát hajrá. :)
Szóval summa summarum a helyes válasz:
textilosztályvezető-helyettes
@ 24:
Nem én töröltem. Részletes válasz egy régebbi saját kérdésemnél:
http://www.gyakorikerdesek.hu/tudomanyok__helyesiras__365468..
Remélem, ezt a választ és azt a kommentet nem bántják majd. :)
Ági
Nem találom azt a linket, amit legutoljára Berta küldött. Talán törölték?
Pedig tegnap este még a válaszomat el tudtam rá küldeni.
Talán úgy gondolta valaki, hogy ennek a kérdésnek itt nincs helye, mert nem azért lett kiírva, hogy segítséget kérjen? Nagyon primitívnek tartanám, ha valaki tényleg azért jelentette volna.
Ági
Kedves Berta!
Látom, már válaszoltál is. A két válasz csaknem egy időben íródott. Én is erre gondoltam, sajnos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!