@ 9:
Gondolom, miután jól beszóltál, már jobban érzed magad.
Egy-egy szó jelentésének ismerete igenis lehet korfüggő; és még a felnőttektől sem várható el, hogy minden szót ismerjenek.
A vesszőhasználatnak is különböző fokozatai vannak, szintén az életkortól függően. A te válaszodban 4 - 5 darab vesszőnek kellene lennie, de egyetlen egy sincsen. Pusztán e hibák alapján téged felső tagozatosnak lehetne gondolni...
Szia Berta!
Örülök, hogy itt vagy!
Láttad ezt a kérdést? Nagyon kíváncsi lennék a véleményedre! Megteszed a kedvemért, hogy válaszolsz?
Előre is köszönöm.
Ági
Elnézést kérdező, hogy egy kicsit offoltam, de ennek a kérdésnek a válaszára nagyon kíváncsi vagyok.
Berta tudja, hogy én tudom, hogy az ő véleménye mindig helytálló. /Na, ez egy kicsit nyakatekert lett./
Szia, Ági :)
Láttam a kérdést, csak még nem jutottam el a válaszírásig. Valószínűleg holnap sort kerítek rá. :)
Viszont egy picit javítanám a "nyakatekert" mondatodat:
A variáció:
"Berta tudja, hogy én tudom, hogy az ő véleménye gyakran helytálló."
B variáció:
"Berta tudja, hogy én úgy gondolom, hogy az ő véleménye mindig helytálló."
C variáció:
"Berta tudja, hogy én tudom, hogy az ő véleménye majdnem mindig helytálló."
:)))
Arra gondoltam, hogy az én legutóbbi kérdésemet használhatnánk ilyen célokra is (véleménykérés / kérdésmutogatósdi); úgyis felajánlottam, hogy szétoffolhatjuk, s így nem kellene más kérdéseket offolni. :)
További szép napot neked. :)
Mea culpa szegény fejemnek, de nem találom a kérdésedet.
Nem linkelnéd be nekem?
Ági
- Te neszezel?
- Nem, nincs nálam a teneszütőm.
Ez csak úgy eszembe jutott...
Ez nagyon jó!
Ment a zöld kéz.
BÚÉK!
Hasonló szójáték:
Arisztid fut az utcán, előtte egy kiskutya szalad. A szemben jövő Tasziló rákiált:
- Arisztid, te kergeted azt a kutyát?
- Tekergeti a csuda. Meg akarom fogni.
BÚÉK itt is mindenkinek. :)
Nép Egészségügyi Szolgáltató
vagy
Népművészeti Egyesületek Szövetsége
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!