köhm köhm :) itt az elöttem lévő egy ilyen nevet irt le
"דומיניק" ami nem a dominikot jelenti !!!! sajnos nincs héber betü a gépemen de leirnám neked hogy hogy van
de ez semmi képpen nem jo .
2011. márc. 18. 22:31
13/19 jjoker76 válasza:
Tuti így kell írni, és jobbról balra olvasandó : דומיניק
2011. júl. 3. 10:29
14/19 jjoker76 válasza:
köhm köhm :) itt az elöttem lévő egy ilyen nevet irt le
"דומיניק" ami nem a dominikot jelenti !!!! sajnos nincs héber betü a gépemen de leirnám neked hogy hogy van
de ez semmi képpen nem jo .
Hát nincs igazad ecsém, mert tökéletesen van leírva.
2011. júl. 3. 10:33
15/19 anonim válasza:
Akkor már inkább így: דומנק
Nem kell oda י mivel ezt pontozással is meg lehet oldani. Ha sikerül, meg is mutatom, mire gondoltam.
דומִנִק Na, remélem látszani fog a pontozás is, miután elküldtem. Különben rákerestem a neten, és találtam pár izraeli oldalt, ahol ezt a nevet, hogy Dominik, így írták le, és nem úgy, hogy דומיניק
2011. júl. 30. 20:56
16/19 anonim válasza:
Ja, az íráshoz kapcsolódva, vesd össze ezzel: נִמְרוֹד (azaz Nimrod) itt sincs benne jod.
2011. júl. 30. 21:11
17/19 anonim válasza:
Na, most látom, hogy a Dominikot meg elszúrtam, szóval így gondoltam:
דוֹמִנִק
Ha már pontozunk :)
2011. júl. 30. 21:16
18/19 anonim válasza:
én is most szeretném magamra varratni héberül hogy:Az élet egy játék. de ahogy olvasom hogy nem nagyon jó a zsidóság miatt meg stb. de engem ez nem zavar én a google fordítóval fordítottam le. kiírja rendesen héberül bár nekem kicsik furcsa hogy visszafele kell olvasni,de a Dominikot így fordította le :דומיניק
2012. máj. 3. 22:02
19/19 anonim válasza:
Google fordító alapján tetováltatni!!!! Ezt terjeszteni fogom, komolyan. Nem kérdezem meg, hogy eszednél vagy-e, felesleges lenne. Csináld csak, csináld. A kérdező indíttatása engem nagyon érdekelne. Sajnos ezt nem kívánja megosztani velünk.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!