Kezdőoldal » Tudományok » Helyesírás » Héberül szeretném magamra...

Héberül szeretném magamra tetováltatni kisfiam nevét, de nem találom sehol a neten a segítséget hozzá! Hogy kell leírni? A név:DOMINIK

Figyelt kérdés
2009. júl. 28. 14:34
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
95%

Ha nem tudsz héberül, akkor miért akarsz írni héberül?

"...Aki nem tud arabusul, ne beszéjen arabusul!..." :]

2009. júl. 28. 14:41
 2/19 anonim ***** válasza:
90%

ez nem héber név, sőt latin eredetű, úgyhogy még héber megfelelője sem igazán van.

szerintem találj ki valami mást.

2009. júl. 28. 15:17
 3/19 A kérdező kommentje:
Okoskodni én is tudok!Köszönöm amit írtatok de ez NEM VÁLASZ VOLT CSAK DUMA!!!:-)
2009. júl. 28. 15:29
 4/19 anonim ***** válasza:
95%

[link]

Még mindig Wikipédia a barátod! :P

Csak vigyázz, nehogy úgy járj, mint az az egyszeri tetoválás-mániákus, aki japán jelekkel tetováltatta magára a gyerekei nevét, majd mikor találkozott egy japán turistacsoporttal, azok majd'megszakadva a röhögéstől közülték vele, hogy a "Baracklekvár" feliratot viseli a hátán...

2009. júl. 28. 15:56
 5/19 anonim válasza:
54%
KNMD betűket kell keresned. Fordítva írnak, mint az arabok. Az igazi zs*dó nem ír magánhangzókat. De minek? A Biblia tiltja a tetoválást. Ha meg KZ.táborba kerülsz, csak priusz lesz a zs*idó tetkó. Ha meg nem vagy az, minek akarod? Egy z*sidó sose tetováltatna magára zsid*ó írásjeleket!
2009. júl. 28. 16:00
 6/19 anonim ***** válasza:
100%

1. Nem tudsz héberül írni, de héber tetkót akarsz.

2. A gyerekednek nem héber neve van

3. Még egy ismerősöd sincs akitől megkérdezd.

4. Ha zsidó vagy akkor ez ciki, ha nem vagy az akkor minek a héber tetkó?

2009. júl. 28. 16:25
 7/19 anonim ***** válasza:
92%
Szerintem tetováltasd magadra latinul vagy ógörögül a processzor szót.
2009. júl. 28. 16:28
 8/19 anonim ***** válasza:
100%

"Hatodik házassági évfordulójuk alkalmából David Beckham, az angol válogatott középpályása héberül tetováltatta magára a Biblia egy sorát."

Írj neki, segít!

2009. júl. 28. 17:59
 9/19 anonim válasza:
65%

Az a baj, hogy ez nem héber név, és így nem nagyon lehet biztosra megmondani, hogy hgyan írnák héberül.

De én így írnám le דומניק

2009. aug. 10. 07:43
 10/19 anonim válasza:
100%
Előző vagyok. Az a baj, hogy itt nem szépek a héber karakterek, és nem lehet innen lemásolni, mert az csúnya lesz szerintem. Az a baj a névvel, h nem héber, és nem fogod sehol megtalálni rendes nomtatott héber betűkkel, nem ilyenekkel amit ezen az oldalon írni lehet. Beckham-nek nem volt nehéz dolga, mert bibliai idézethez elég kinyitni egy héber nyelvű Bibliát, és onnan kimásolni. Abban szépek a betűk is.
2009. aug. 10. 07:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!