Házifeladat kategória a gyakorikerdesek.hu-n miért van egybeírva?
Figyelt kérdés
2012. máj. 17. 14:34
1/7 anonim válasza:
Erre a kérdésre sokféle stílusban lehet válaszolni. Legyen mondjuk egy kedves, diplomatikus: mikor az oldalt programozták, véletlen elírták, de azóta senki nem szólt a webmestereknek a helyesírási hibáról, ők maguk meg azért ezt nehezebben szúrják ki, hiszen más típusú hibákat keresnek a kódban. Írd meg az alul megadott kapcsolattartási címen, hátha tényleg csak ennyi. Azonban lehetséges, hogy az oldal leállítása nélkül nem javítható az elütés, így várnak vele, amíg pl. biztonsági okokból frissíteni kell a fórummotort, és majd akkor kijavítják.
2/7 A kérdező kommentje:
Azért remélem, nincs beégetve a kódba, de tegyük föl, hogy ez az oka. Szellemes válasz! :)
2012. máj. 17. 18:21
3/7 anonim válasza:
A "házifeladat kérdések" külön van, hiányzik a kötőjel!
4/7 anonim válasza:
#3: a "házi feladat" hivatalosan két szó, erre utalt a kérdező. A "házi feladat kérdések" pedig három, kötőjel nélkül.
5/7 anonim válasza:
A házi feladat két szó, a házifeladat-kérdések kifejezésnél viszont a mozgószabályt alkalmazzuk.
6/7 A kérdező kommentje:
Szerintem is igazad van abban, hogy kötőjeles a házifeladat-kérdések, de senki nem beszélt róla. Nem tudom, milyen indíttatásból írtad be a kérdésemre válasz helyett. :o
2012. máj. 20. 20:36
7/7 A kérdező kommentje:
Megértettem, miért írtad. Valóban ez van kint az oldalon, és valóban így is hibás. Bocsánat az értetlenkedésért!
2012. máj. 20. 20:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!