Elítélendő, hogy helyesírás-troll vagyok?
Járom az utcákat és apróhirdetéseket javítok piros tollal. Szerintetek ez egy elítélendő tevékenység?
És még valami: jól írtam, hogy helyesírás-troll? Ez az egy szó, amiben nem vagyok biztos.
Kedves kérdező! Ez jó ötlet, szerintem sokan vannak, akik tenni akarnak ezért valamit.
Én személy szerint nagyon örülök neki.
Jó ötlet, itt tényleg el lehet kezdeni :)
Az ügyvédet pedig megkérdezem, amint lehet, mert azon gondolkodtam, hogy a mi tevékenységünket is graffitizésnek lehet-e venni jogilag. Remélem nem.
Jó lenne, ha pozitívan jönne össze minden. :D
Én már el is kezdtem az átnevelést.
Egy-két kérdésben kijavítottam a helyesírási hibákat.
Hahó, akkor hiába hagytam belerángatni magam a buliba? Nemrég értem haza a boltból, útban oda és vissza is mindenféle terveket szövögettem a Nagy Akcióról. :(
De akkor most jön a B-terv:
Kedves és lelkes kérdezőnk megkérdez egy ügyvédet. Ha nincs ismerősöd, ajánlom az alábbi oldalt, itt is lehet kérdezősködni:
Nyáron írogatott a Politika rovatban egy rendőr srác, megpróbálom előkeríteni. Ha sikerül, kifaggatom őt is.
Az itteni javítgatások tekintetében pedig javaslom, hogy készüljetek fel lelkileg néhány erősebb reakcióra az érintettek részéről. :P
Üdv. :)
Jó ötlet. Felkészülünk. A szent cél érdekében vállaljuk.
Üdv. Ági
Szép volt, tetszett. :)
Ezen biztosan nem fog megsértődni.
Pár perce küldtem el az üzit a rendőr srácnak. Ha néhány napon belül nem válaszol, akkor előkeresem az ... izé...
Hogy kell helyesen leírni, hogy az email-címét? Én így szoktam, de közel nem vagyok biztos abban, hogy ez így jó. :(
Ha valaki biztosan tudja, tegyen helyre, legyen szíves.
79-eske, ébresztő! :)
Előkerestem a megválaszoltjaim közül egy régebbi "kedvencemet", hogy én is mutogathassak valamit. Akkoriban még finom voltam és nőies, bizakodó, továbbá - szükség esetén - nagyon türelmes. :)
http://www.gyakorikerdesek.hu/tudomanyok__helyesiras__193429..
Azokat a kérdéseket nem mutatom meg, amiknél leordították a hajat a fejemről. :P
Jó éjt! :)
Óriási voltál!!! Tényleg ízekre szedted a helyesírását.
Ez nagyon jó!!! Persze, gondolom hogy nem mindig ilyen hangvételű a reagálás./Hol kell itt vessző?/
Milyen szépen le tudtad szerelni.
Én küldtem az előző linket.
Jó lesz együtt dolgozni.
Üdv. Ági
Kedves Berta! Megkerestem az e-mail címet.
Ez a jó.
Kitöltöttem egy ingyenes helyesírás tesztet, amelyikben ez a szó szerepel.
Üdv. Ági
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!