Mondanátok nekem "-ar" végződésű szavakat?
normális válaszokat légyszíves
sz.r kilőve ,mást köszi
Bocs, le akartalak nyűgözni benneteket, fáradt vagyok, elnéztem, korrigálom:
ótvar, útkanyar, öblítőkar, összecsavar, összekapar, összekavar, összezavar, adogatóudvar, agyar, akar, alkar, alumíniumipar, anyacsavar, autóipar, bölcsészkar, bőripar, badar, balettkar, bar, baromfiudvar, becsavar, belemar, berúgókar, betakar, bimbóudvar, bányaudvar, Caesar, cudar, cukorjuhar, csakhamar, csatlakozócsavar, csavar, csűr-csavar, darukar, dzsesszzenekar, egybecsavar, egyhamar, előudvar, elcsavar, elhadar, elmezavar, elszar, eltakar, elzavar, emelőkar, ezredzenekar, fúvószenekar, facsar, facsavar, fanyar, far, fehérjuhar, fejpályaudvar, felcsavar, feldolgozóipar, felkar, felkavar, felmar, felzavar, feszítőcsavar, filmipar, folyókanyar, forgattyúkar, frekvenciazavar, fülescsavar, fukar, fényudvar, fuvar, görgővihar, hóvihar, hadar, hadiipar, hajócsavar, hajófar, hajtókar, hamar, hangradar, hangzavar, holdudvar, holtfuvar, háziipar, hulladékudvar, identitászavar, indítókar, ipar, iskolaudvar, jelzőkar, jogar, juhar, jutaipar, körülcsavar, kamgarnipar, kanyar, kapar, kapcsolókar, kapuheveder-csavar, kapupántcsavar, kar, katonazenekar, kavar, kettőskanyar, kicsavar, kicsikar, kifacsar, kikapar, kikapcsolókar, kimar, kisipar, kitakar, kitermelőipar, kivakar, kolkotar, konzervipar, kulcsipar, képzavar, lószar, lökőkar, lecsavar, lekapar, lengőkar, lenipar, letakar, levakar, légcsavar, magyar, manillaszivar, mar, megcsavar, megkavar, megmar, megvakar, megzavar, mikrométercsavar, mérlegkar, működészavar, műlovar, napudvar, nehézipar, nyomókar, oldallégcsavar, Osztrák-Magyar, osztrák-magyar, pazar, perpatvar, pillangócsavar, pokolvar, pályaudvar, rögzítőcsavar, radar, rendező-pályaudvar, rendezőpályaudvar, rockzenekar, rovar, rácsavar, rámar, ruhaipar, réselőkar, üzemzavar, S-kanyar, sapkacsavar, állványcsavar, állítócsavar, ászokcsavar, átváltókar, sétaudvar, síncsavar, szófukar, szar, szemaforkar, szir-szar, szivar, szivattyúkar, szárnyascsavar, szélmalomkar, szélvihar, szétmar, szívpitvar, túlcsavar, tőcsavar, takar, tapsvihar, tar, teherpályaudvar, tisztikar, támkar, tánckar, tánczenekar, udvar, ugar, énekkar, építőipar, vakar, var, vezérkar, vihar, világítóudvar, vonószenekar, váltókar, vászonipar, zavar, zenekar, zivatar, zárócsavar, zűrzavar
öcsém köszi. figyu mindezeket hol találtad???
nem hiszem csak unatkoztál és fejből..:\
00:44
Van egy angol magyar szótáram, és remek regurális kifejezéseket lehet rá írni, scripteket bash-ba awk-ba.
Engem már az első lista is lenyűgözött, pedig észrevettem a hibát. :)
A második is lenyűgözött, de az sokkal rövidebb! :)))
Ez az összes szó, vagy még érdemes gondolkodni? :)
"A második is lenyűgözött, de az sokkal rövidebb! "
Ennyi van a szótáramba.
16:27
A szótár szerint az összes szó.
Rendben, akkor meg sem kísérlem a gondolkodást... :)
Egyébként én az első válaszra is zöldet nyomtam, pusztán a fáradozásodért. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!