Melyik a legszebb magyar szó?
Figyelt kérdés
Régen olvastam, hogy egy külföldi, de itt élő szerint, aki persze már tökéletesen beszélte a magyart a cipőfűző az.2008. febr. 10. 23:34
41/77 anonim válasza:
nekem a joghurt, a hópehely, a selyem, a szellő,és... hát most ennyit tudok.
42/77 anonim válasza:
joghurt, sellő, vanília, csoki, eper, halál (csak mert szépen hangzik :D), pokol (szintén:D), satöbbi, uborka, tortaa *.*, kék *.*
Kiirsten
45/77 anonim válasza:
nekem a bögre a kedvencem, olyan furcsa és játékos
46/77 anonim válasza:
bocsi,h én nem a kérdésre válaszolok de én a jöjjön szót szeretem,mert ha leírod 7 pontot kell írnod a betűkre egymás után és szerintem ez érdekes,mert más ilyen szóval még nem találkoztam.:)
47/77 anonim válasza:
Szerintem szepek az edesanya, liliom, tunder, kincs szavak is.
48/77 anonim válasza:
Nekem a Tünde név teszik ami Vörösmarty alkotása. De szép szavak még a pillangó, édesség, képeslap, tündér.
50/77 treffhetes válasza:
az eddig felsoroltakon kívül: láncfűrész,hajnal
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!