Melyik a legszebb magyar szó?
Figyelt kérdés
Régen olvastam, hogy egy külföldi, de itt élő szerint, aki persze már tökéletesen beszélte a magyart a cipőfűző az.2008. febr. 10. 23:34
21/77 anonim válasza:
Amugy az nem fülzsír volt hanem fülolaj, és a szerelem szó csatája volt nemzetközi viszonylatban. És ugye a francia L'amour elég huzós, ezért mondta az a vki a fülolajat. :S
22/77 anonim válasza:
Még nem írták: bűbáj.
Meg a csincsilla és a gyönyör, gyönyörű, gyönyörűség is.
(A négy hónapos fiamon szoktam tesztelni az ilyen szavakat. A kedvence a bűbáj, a gyönyörű és a műbalhé. :)
23/77 anonim válasza:
egy átlag felmérés szerint úgy tudom, a pillangó és a szív. ez persze magyar emberek körében végzeett felmérés. Ebből lett késöbb a "pillangószív" kitalált szóra felállított kereső optimalizáló verseny
24/77 anonim válasza:
Egy hasonló témáju fórumon olvastam nemrég:
2. helyezett: "szeretlek"
1. helyezett: "jóindulatú"
25/77 anonim válasza:
remény???:D nekem ez is tetszik
26/77 anonim válasza:
Kisse kesore kapcsolodok a temahoz de nekem a gyumolcs meg a zoldseg tetszik:))
28/77 anonim válasza:
Szerintem írtó jó érzés kimondani azt, hogy 'sisak'
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!