Mik lehetnek azok az okok, amiért kisiklik egy vonat?
Figyelt kérdés
Mostanság attól kezdtem el parázni, hogy utazom a vonaton, kisiklik, és szörnyethalok. Ezért már vagy féléve nem merek ráülni. Kérlek, segítsetek ezen a fóbiámon. :)2011. febr. 1. 22:46
11/14 anonim válasza:
Minden járműnek megvan a veszélye, sőt a gyalogosokat is érheti baleset.Úgyhogy emiatt felesleges parázni.
12/14 anonim válasza:
Fémtolvajok lelopnak valamit.
Tavaly vagy tavalyelőtt a vasutas újságban láttam fotókat egy ilyen esetről (személyvonat siklott ki az Alföldön valahol), ott a síncsavarokat lopták el.
Én is vasutas vagyok, ritka az olyan hét, hogy ne kellene feljelentést tennünk lopás miatt. (Eddig akárhány tettest elfogtak, mint rézbőrű volt, kivétel nélkül.)
13/14 anonim válasza:
Ne sértsük meg az amerikai őslakosokat, mondjuk csak ki, hogy cigányok voltak.
14/14 A kérdező kommentje:
Nagyon, de nagyon köszönöm a válaszokat, rendesek vagytok.
Egyébként fogalmam sincsen, hogyan került a helyesíráshoz a kérdésem.
2011. febr. 2. 14:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!