Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Van olyan toll ami kényelmes...

Van olyan toll ami kényelmes és szépen lehet vele írni?

Figyelt kérdés
Úgy értem nem varázstollra gondolok mert nyilván az, hogy milyen szépen írok csak rajtam múlik, egyébként szépen írok, de valami olyan tollra lenne szükségem ami kényelmesen kézre esik, nem csúszik ki az újjaimból. Nem baj ha egy kicsit drágább
nov. 21. 11:55
 1/10 anonim ***** válasza:
93%
Ezt mi így nem fogjuk tudni megmondani, ehhez tudni kéne, hogy pontosan mi áll _neked_ kézre. Szerintem keress egy tollszabászatot! Ott méretet vesznek majd a kezedről és az ujjaidról (milyen vastagok, milyen hosszúak, megkérdezik, hogy milyen gyakran vágod a körmöd,…) és egy pár héten belül elkészítenek neked egy olyan tollat, ami a te személyedre szabott, kényelmesen kézre esik, nem csúszik ki az ujjaidból, és egy picit drágább is.
nov. 21. 12:29
 2/10 BringaManó ***** válasza:
XDD Eskü bevettem ezt a tollszabászatot... Nagyon jó, köszi! :-)
nov. 21. 20:36
 3/10 A kérdező kommentje:

Hahahahaha

Mekkora poén!!!!!!!!!

Szolj ha nevetni kell

nov. 21. 22:31
 4/10 BringaManó ***** válasza:
Én szóltam, az kevés? :-)
nov. 21. 23:02
 5/10 anonim ***** válasza:
Bemész a papír-írószerbe, mondjuk a Pirexbe, vagy a KeS Papírba, vagy a Müllerbe, ott van kirakva papír, szépen végigpróbálgatod mind a 6000 tollat. Nyugi, én elsőre találtam nekem megfelelő 300 Ft-os tollakat is!
nov. 22. 04:04
 6/10 anonim válasza:
Kedves 04:04, azt képzeled, hogy a kérdező még sosem vett tollat papír-írószer boltból, és ezt így kell magyarázni neki? A kérdező nem hülye, nyilván nem azért ír ki egy ilyen kérdést, mert erre nem jött rá magától. Ha szeretné, és megkérdezi az eladót, akkor gyanús, hogy még százezer forintos tollakat is kipróbálhat a vitrinből. Ne nézzük le a kérdezőt!
nov. 22. 07:59
 7/10 BringaManó ***** válasza:

olvastad a teljes kérdést? nem elsősorban a toll papír felőli végéről szól, vagyis hogy milyen szépen ír, hanem "valami olyan tollra lenne szükségem ami kényelmesen kézre esik, nem csúszik ki az újjaimból". erre mi mást lehet tanácsolni itt, egy online felületen, mint hogy próbálja ki saját kezűleg?

ha ez nem jó válasz, akkor ez a "hülye kérdés –> hülye válasz" tipikus esete.

nov. 22. 08:27
 8/10 anonim válasza:
Nem a válasz jóságát vitatom, csak kicsit indirektebb módon szerettem volna rávezetni a kérdezőt arra, amit írsz ("hülye kérdés –> hülye válasz").
nov. 22. 09:03
 9/10 A kérdező kommentje:
Szerintem csak unatkozol. És itt vered magad Gyk-n hogy te milyen értelmes vagy. Foglald el magad kisfiam ;)
nov. 22. 11:50
 10/10 anonim ***** válasza:

Tehát jó volt a tanács! Akkor szuper! Nyugi, tapasztalat! ;)

(nem néztem le senkit, valóban ilyen egyszerű mint a krumplileves)

nov. 22. 16:14

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!