Kezdőoldal » Tudományok » Helyesírás » Mit akarna jelenteni az a...

Mit akarna jelenteni az a szócska, amikor odaírják h "am. "?

Figyelt kérdés
2010. nov. 1. 12:00
1 2 3
 11/27 anonim válasza:
12%

a két háborgónak mondanám, hogy ez az internet és a chat világa, nem pedig a szép irodalmi műveké

nyugodtan fel lehet mondani az internet szerződést és elmenni könyvtárba és akkor majd én(vagy mi) is olyan jelzőkkel illetünk titeket, hogy esetlen elcseszett aberrált régimódi nyomoroncok

ez a XXI. század, jó reggelt

2010. nov. 6. 11:17
 12/27 anonim válasza:

bocs az off-ért

amúgy valószínűleg azt jelenti, hogy amúgy, de ez eléggé függ a szöveg környezettől

2010. nov. 6. 11:19
 13/27 anonim válasza:
8%

Igen igen, azért a mai világban ahol az emberek chatelnek, nem biztos, h minden nyomoronc betűt ki akarnak írni, főleg azért ha egyértelmű a jelentése. Ezeket meg kell tanulni, hozzá kell szokni. Vagy nem kell Skypeolni, MSNezni, stb...

Én is használom, mivel a pár válasszal előrébb szóló régimódi barmokkal szemben nekem nincs időm, és ha lehet, akkor azzal a pár karakterrel is rövidítek. (SMS-ről meg ne is beszéljek...

Úh am sztem ennyit arról, h miért, v h kéne tudni és kinek, h mi mit jelent ... ;) Szvsz ...

2010. nov. 6. 12:17
 14/27 anonim ***** válasza:
79%
A riporterek és interjúalanyok ő-zése mellett magyar nyelvi silányságuknak egyik angolszász böffentése,mintegy az izét felváltva...!
2010. nov. 7. 02:59
 15/27 anonim ***** válasza:
85%
Szerintem egy fórumon (mint ez) igazán illene, és az alap igényesség része volna hogy nem rövidítünk három betűt (am), se kettőt (akk). Ráadásul nem keverjük a ban-ben-t a ba-be-vel, és szóközt teszünk az írásjelek után. De hálisten az msn és egyéb ilyesmi partnereim között nincsenek ilyen gyökerek akik a fenti hibákat következetesen elkövetik.
2010. nov. 7. 07:26
 16/27 anonim válasza:
86%
11:17-nek. Neked, és a hozzád hasonló igényteleneknek nem kellett volna tasztatúrát adni a keze alá, még a NET-elérés közelbe se szabadna benneteket engedni! Sajnos az ilyen "demokratikus" szemlélet vezetett oda, hogy mára a chat-szleng, a fiatalok körében olyannyira elfogadottá vált. Az a jó manapság ami szar! Az hogy msn-en, meg a hozzá hasonlókon így írnak, még a kisebb baj lenne, de ezt kihozzák a fórumokra, blogokra is, és ez már nagy baj.
2010. nov. 7. 08:41
 17/27 anonim válasza:
9%

azért én nem vagánykodnék ennyire azzal, hogy helyesírás kéne meg az írás jelek után szóköz, aki nekem "De"-vel kezd egy mondatot véletlenül se papoljon a helyesírásról

bunkója nem tudja hogy de kötőszóval nem kezdünk soha mondatot?

na milyen érzés amikor valaki titeket kritizál?

2010. nov. 7. 17:24
 18/27 anonim válasza:
31%

sajnos nem tudom szerkeszteni a hozzászólásomat, de azt még elmondanám, hogy az se teljesen igaz, hogy nem szabadna kihozni fórumokra ezt a stílust, mert ha olyan a fórum célközönsége, ahol ezt használják, akkor miért ne használhatnák? ahol a célközönség idősebb korosztály, ott gondolom nem is írnak ilyeneket, de ha oda akar tartozni az ember, akkor alkalmazkodnia kell és leszoknia az ilyen rövidítésekről

az írásjelek utáni szóközöket meg amúgy is csak az olvashatóság miatt kéne használni, de az, hogy valaki nem használja, te meg igen nem azt jelenti, hogy te mekkora atom zseni király vagy, mer lehet hogy kézzel meg olyan ocsmányan írsz, hogy te se tudod elolvasni

2010. nov. 7. 17:32
 19/27 Super Pushy válasza:
52%
Annyi Mint.
2010. nov. 7. 19:23
 20/27 Super Pushy válasza:
76%
Időpontnál:Anti Meridián= délelőtt
2010. nov. 7. 19:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!