Kezdőoldal » Tudományok » Helyesírás » A voltakép szót miért nem...

A voltakép szót miért nem használjuk?

Figyelt kérdés
ápr. 27. 09:17
1 2
 11/13 TappancsMancs ***** válasza:
BringaManó te csak azt írtad, hogy érted az iróniát és amúgy szerintem is túlzásba viszik az ironikus válaszokat, közléseket, mintha az egy univerzális tényfeltárás, univerzális érvelés, vagy rámutatás lenne. Meg szerintem is vannak esetek, amikor nem érteni biztosan, mivel léteznek olyan nézőpontok is a sok kuszaságban, ami szó szerint is és ironikusan is érthető. Egyébként nem gyakoris jelenség, hanem internetes.
ápr. 30. 11:09
 12/13 BringaManó ***** válasza:

"léteznek olyan nézőpontok is a sok kuszaságban, ami szó szerint is és ironikusan is érthető"

nyilván, ez a lényege, alapvetően ilyen az irónia... ezért nem tud vele sokszor mit kezdeni egy gép, egy Fb-algoritmus...

ápr. 30. 11:36
 13/13 anonim ***** válasza:
Voltaképpen én rendszeresen használom ha a szövegkörnyezet indokolja.
máj. 3. 06:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!