Tudnál írni 5-5 érvet hogy miért áldás és miért átok a TV? Nyelvtan házihoz kell és nem tudom.
Rossz:parasztvakitással tele van.
egyoldalú komunikáció
a cenzúrázatlan,gyermekekre nézve ártalmas nagyon sokszor..blalbla
degradáló
tele van szeméttel
szemrontó
Jó:szórakoztató
lehet tudományos csatornákat nézni
illetve politikai van benne hiradó
Én nem nézek tv-t:D
rossz
- népbutító
- kiöli az emberekből az önálló gondolkodást
- agresszív hajlamot idéz elő
- megváltoztatja az ember személyiségét
- a gyerekekre nézve a legrosszabb
Jó
- vannak csatornák amik érdekesek,és okítók
- szórakoztató
- Az ember a Tv által jobban megismerheti a világot és ami körülötte van
- eljuthat a képernyő által olyan helyekre,és olyan tájakat láthat amit az életben soha nem következett volna be..
De utolsó, azt nem írtad le, hogy a gyerekekre nézve miért rossz. Leírom helyetted :) Azért rossz a gyerekekre nézve, mert a sok mai mesében rengeteg agresszív mozzanat van, vér, verekedés, káromkodás, és a gyerekeket nem a jóra tanítja, a diplomatikus megoldásra, hanem arra, hogy ha valaki beszól, akkor ütni kell. Egyébként pedig...
Átok:
A fenn felsorolt dolog miatt
Mert gyakran valótlan dolgokat tár a néző elé
Tényleg rontja a látást
Függőséget okoz
Reklámok
Áldás:
A dokumentumcsatornák miatt
Híradó
Riportműsorok (Fókusz, Aktív, Napló)
Na, és áldáshoz többet nem tudok írni.
ma 16:26-nak
Igazad van! Nem írtam le,hogy miért rossz a gyerekekre nézve,és hasonló okok jutottak eszembe amit te is leírtál,,köszi
Egy óvodás is képes erre... legfeljebb más színvonalon
De ez azért eléggé siralmas. Az is, hogy nem tudod és az is, hogy 6.-os gyereknek ezt adják fel házinak. Legfeljebb esszé jellegűen el tudnám képzelni egy 6.-osnak házinak... mert hátha sok gondolatot kivált és érdekesen fogalmazzák meg/vezetik be a diákok. De ez a felsorolás egy nagy szr.
Elég gáz, hogy kb. 6 év múlva már szavazhatsz... és manapság ilyen képességekkel nem is vagy egyedül. És talán még kirívó eset sem vagy. Sőt... talán az átlag...?
Elamerikásodunk és az élet minden területén degenerálódik a világ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!